Legpuzzels (2540)

De gezelligste legpuzzels koop je bij Blokker

Niks gaat boven een ouderwets potje puzzelen! Het is namelijk fijn om even je hersens aan het werk te zetten met een uitdagende legpuzzel. Bij Blokker vind je een breed assortiment legpuzzels, voor jong en oud. Deze legpuzzels zijn er in verschillend aantal stukjes, zodat jij zelf kunt bepalen waar de uitdaging ligt. Blokker heeft legpuzzels voor kinderen van hun favoriete tekenfilmfiguren, maar er zijn ook grotere legpuzzels van 1000 stukjes verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen wel iets wils!

Legpuzzels van 500 stukjes tot legpuzzels van 1000 stukjes

Bij Blokker vind je legpuzzels in verschillende formaten met een verschillend aantal stukjes. Je bepaalt dus zelf wat de moeilijkheidsgraad wordt van jouw legpuzzel. De legpuzzels van 500 stukjes zijn bij Blokker verkrijgbaar en is al een goede uitdaging voor de beginnende puzzelaar. Daarnaast heeft Blokker zelfs legpuzzels van 1000 stukjes en zelfs legpuzzels van 5000 stukjes! De échte legpuzzel spelers zullen aardig wat uren besteden aan het oplossen van deze hersenkrakers. Ten slotte heeft Blokker legpuzzels van verschillende foto’s en afbeeldingen. Denk bijvoorbeeld aan mooie landschappen, grappige stripverhalen en prachtige schilderijen. Zo is er altijd wel een legpuzzel die jij koste wat het kost wilt oplossen!

Legpuzzel kopen

Hier bij Blokker vind je een uitgebreide collectie legpuzzels voor het hele gezin. Blokker heeft voor jou de gezelligste, meest uitdagende en mooiste puzzels uitgekozen. Daarbij hebben wij gekozen voor fabrikanten met de leukste legpuzzels, zoals Ravensburger, Jumbo en Castorland. Dus, in welke legpuzzel ga jij je tanden eens flink inzetten? Bekijk hier de online collectie puzzels van Blokker!