Celltone Slakkengel, gezichtscrème met slakkenslijm, Anti-aging, 2 stuks

4377386
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,1 Sterren
Celltone Slakkengel, gezichtscrème met slakkenslijm, Anti-aging, 2 stuks
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Slakkenslijm als wondermiddel

Laat je huid weer stralen met de gezichtsverzorging van Celltone. Het unieke gezichtscrème heeft als geheim ingrediënt slakkenslijm-extract toegevoegd. Dit middel doet wonderen voor je gezicht. Want wist je dat wanneer een slak gewond raakt, gebruikt hij zijn eigen ‘slijm’ gebruikt om zijn wonden te helen? Het slakkenslijm zorgt ervoor dat de huid wordt ontdaan van oude cellen en dat nieuwe cellen worden aangemaakt.

Gezichtscrème met unieke en helende eigenschappen

Slakkenslijm heeft deze helende werking niet alleen op de huid van de slak, maar ook op die van de mens! Hoewel het je misschien nog wat vreemd in de oren klinkt, slakkenslijm als ingrediënt voor een gezichtsgel, zal de werking van de Celltone Slakkengel je verbazen. De helende werking van de gezichtscrème maakt deze gel uitermate geschikt om huidveroudering tegen te gaan. Bovendien kan deze slakkengel helpen om acné en littekens te verminderen.

Werking van slakkengel

Slakkenslijm bevat verschillende componenten die zorgen voor het helende effect van het slijm op de huid. De belangrijkste componenten zijn allantoïne, collageen, elastine en vitamine A, C en E. Allantoïne is een stof die ervoor zorgt dat de huid zich gaat ontdoen van dode huidcellen en nieuwe huidcellen aanmaakt. Collageen, een stof die je wellicht bekend in de oren klinkt, zorgt samen met elastine in de menselijke huid voor stevigheid, elasticiteit, jeugdigheid en veerkracht.

Ingrediënten Celltone Slakkengel

Water, alcohol denat., propyleenglycol, slakkenslijm filtraat, phenoxyethanol, acrylaten/C10-30 Alkyl-acrylaat-copolymeer, triethanolamine, ethylhexylglycerin, allantoïne, parfum, imidazolidinyl ureum, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben.

Productspecificaties

  • Merk: Orange Care
  • EAN: 8720612802886

Beoordelingen

Gesponsorde producten