DermaSyis Professional Dual Phase Make-up Remover 200ml.

3606628
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Twee fasen oog en lip make-up remover verwijdert snel en effectief make-up, zelfs waterproof.


De DermaSyis Professional Dual Phase Make-up Remover is bestemd voor het verwijderen van oog- en lip make-up. De formule in twee fasen verwijdert snel en effectief make-up, zelfs waterproof. De dual phase make-up remover bevat vitamine E, panthenol en aloë. Het kalmeert, verzorgt en hydrateert het delicate gebied rond de ogen.

Actieve ingrediënten:
Panthenol - heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen en versnelt epidermale regeneratie processen.
Passievruchtextract - heeft een verzachtend, conditionerend en hydraterend effect. Het is een uitstekende antioxidant, stimuleert de cel regeneratie en reguleert waterverlies.
Kalkextract - verstevigt de huid, verwijdert roodheid, verbetert de bloedcirculatie en reinigt de huid. De huid wordt gezonder en elastischer.
Aloë-extract - is een krachtige anti-oxidant, rijk aan vitamine A, C en E. Het versnelt de collageen productie. Aloë heeft een verzachtend effect en hydraterende en reinigende eigenschappen.
Gehydrolyseerde Havereiwitten - helpen om vocht in de opperhuid te houden, waardoor de huid gehydrateerd en glad wordt. De bèta-glucan die ze bevatten, stimuleert weefselvernieuwing en verhoogt de collageenproductie.

Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden voor gebruik. Bevochtig een wattenschijfje met de DermaSyis Professional Dual Phase Make-up Remover en was de oog- en lip make-up voorzichtig af.

Inhoud:
200ml.

Productspecificaties

  • EAN: 8720143154423
Gesponsorde producten

Beoordelingen