Dumbbells Roze - Zachte Gewichten voor Arm Oefeningen - Thuis Gym - Set van 2 stuks 1kg

4055998
18.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Dumbbells Roze - Zachte Gewichten voor Arm Oefeningen - Thuis Gym - Set van 2 stuks 1kg
18.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Zachte Dumbbells Pink is een prachtige set van twee dumbbells, elk met een gewicht van 1 kilogram. Deze set is speciaal ontworpen om je arm oefeningen thuis te intensiveren. De roze kleur geeft een vrolijke touch aan je thuis gym en motiveert je om je trainingsroutine met meer energie en plezier voort te zetten.


Pluspunten

- Perfecte gewichtsverdeling voor beginners en voor degenen die hun arm oefeningen willen intensiveren. - Zachte buitenkant voor een comfortabele grip tijdens je arm oefeningen. - Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de dumbbells op te bergen en mee te nemen. - De roze kleur voegt een energieke en vrolijke touch toe aan je thuis gym. - Duurzaam en slijtvast, gemaakt om lang mee te gaan.

Intensifieer je Arm Oefeningen

Met de Zachte Dumbbells Pink kun je je arm oefeningen naar een hoger niveau tillen. Deze set dumbbells heeft het ideale gewicht om je spieren uit te dagen zonder ze te overbelasten. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, deze dumbbells kunnen je helpen om je fitnessdoelen te bereiken.


Versier je Thuis Gym

Deze roze dumbbells zijn meer dan alleen een trainingsapparaat. Ze zijn ook een geweldige decoratie voor je thuis gym. De levendige roze kleur kan je trainingen opfleuren en je motivatie verhogen.


Specificaties

- Type product: Dumbbells - Set: Ja - Aantal dumbbells in set: 2 - Gewicht per dumbbell: 1 kilogram - Kleur: Roze - Materiaal: Zachte coating - Geschikt voor: Arm oefeningen, thuis gym - Gewichtsverdeling: Evenwichtig - Formaat: Compact - Duurzaamheid: Slijtvast - Extra's: Comfortabele grip

Productspecificaties

  • Merk: Kaytan
  • EAN: 8718964096947
  • Aantal onderdelen: 2
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Chroom
  • Afmeting (cm): 15x12x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten