Ecoflame - Brandstof voor Gelhaarden – 5 Liter - Geschikt voor alle Gelhaarden - 5000ml

4053230
37.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,7 Sterren
Ecoflame - Brandstof voor Gelhaarden – 5 Liter - Geschikt voor alle Gelhaarden - 5000ml
37.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ervaar de warmte en sfeer van een echte haard met de Ecoflame - Brandstof voor Gelhaarden. Deze brandstof van 5 liter is geschikt voor alle gel haarden. Geniet van het comfort van een brandende gel zonder zorgen over veiligheid en geur. Met 5000ml inhoud, gaat deze gel haard brandstof lang mee, waardoor je eindeloos kunt genieten van het gezellige vlammenspel in je eigen huis.


Pluspunten

- Veilig in gebruik: de brandstofgel is ontworpen met veiligheid in gedachten en zorgt voor een goede dosering. - Geen onaangename geuren: de brandstofgel brandt schoon, waardoor er geen onaangename geuren vrijkomen. - Gezondheidsbescherming: de brandstofgel draagt bij aan een gezond binnenklimaat. - Eenvoudige verzorging: het onderhoud van je gelhaard is eenvoudig en niet duur dankzij deze brandstofgel. - Mooi vlambeeld: de brandstofgel zorgt voor een optimale verbranding en een mooi vlambeeld.


Veilige en zuivere brandstofgel

De Ecoflame - Brandstof voor gel haarden is een unieke combinatie van kwaliteit, zuiverheid en veiligheid. Deze brandstofgel is speciaal ontworpen voor gel haarden en zorgt voor een veilig gebruik en een goede dosering. Het biedt een aangename en schone verbranding, zonder onaangename geuren. Het onderhoud van je gel haard is eenvoudig en niet duur met deze brandstofgel. Bovendien beschermt het je gezondheid.


Optimale verbranding en mooi vlambeeld

Deze brandstofgel zorgt niet alleen voor een optimale verbranding, maar ook voor een prachtig vlambeeld in je gel haard. Het zorgt voor een realistisch vlammenspel en een gezellige sfeer in je huis. Met 5000ml inhoud gaat deze brandstofgel lang mee, waardoor je eindeloos kunt genieten van de warmte en sfeer van je gel haard.


Specificaties

- Type brandstof: Brandstofgel - Inhoud: 5 liter (5000ml) - Geschikt voor: Alle gel haarden - Veiligheid: Veilig in gebruik en goede dosering - Geur: Brandt schoon zonder onaangename geuren - Onderhoud: Eenvoudig en niet duur - Vlambeeld: Zorgt voor een optimale verbranding en mooi vlambeeld.

Specificaties

  • Merk: Gruttz
  • EAN: 4260573997374
  • Inhoud in liters: 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten