edding Krijtstiften - 4 kleuren krijtmarkers - Puntdikte van 1-2 mm - Geschikt als raamstift

4098625
14.39
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
edding Krijtstiften - 4 kleuren krijtmarkers - Puntdikte van 1-2 mm - Geschikt als raamstift
14.39
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De edding 4085 is een dunne krijtstift voor gladde oppervlakken zoals (donkere) krijtborden. De krijtstift is ook zeer geschikt als raamstift voor raamtekeningen. De verpakking bevat 4 kleuren krijtmarkers - rood, wit, licht-blauw en neon-groen. De krijtstift bevat dekkend, vloeibaar, geurneutraal krijt op waterbasis en is eenvoudig uitwisbaar met een vochtige doek. De dunne punt is ideaal voor accenten en details in creatieve decoraties op ramen en spiegels in huis, maar is ook zeker geschikt voor etalages en menukaarten voor de horeca. De edding 4085 krijtmarker wordt in 20 schitterende kleuren geleverd.

Op zoek naar een krijtstift met een andere puntdikte? De edding 4090 (4-15 mm) en edding 4095 (2-3 mm) krijtmarkers zijn leverbaar in andere puntdikten.

Download gratis edding raamtekeningen

Wij zijn dol op raamtekeningen! Wist je dat er heel veel gratis raamtekening sjablonen beschikbaar zijn op de website van edding? Ga naar edding.com/raamtekening en download gratis jouw edding raamtekening. Zo kun je meteen aan de slag met jouw krijtstiften!

Productspecificaties

  • Merk: Edding
  • EAN: 4057305037190
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten