Enelca 80048 - Elektrische onderdeken - 12V - 180x200cm - 2 persoons

Omschrijving

De Enelca Apollo 12 elektrische onderdeken is een nieuwe generatie elektrische onderdeken welke werkt op een zeer lage spanning (12 volt). De deken is volledig veilig, zelfs wanneer de deken perongeluk nat is geworden is er geen kans op elektrische schokken. Snelle verhitting en constante prestatie. De ingestelde temperatuur wordt in enkele minuten bereikt en wordt binnen de gestelde tijd vastgehouden. De innovatieve technologie met koolstofvezel zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatiger wordt verspreid dan traditionele systemen. Dit geeft een fijner gevoel door de gelijkmatige warmteverdeling. Dit betekent verbeterde efficiëntie en verminderde energiekosten. Met de elektronische schakelaar kan de temperatuur naar voorkeur aangepast worden. De elektrische onderdeken is voornamelijk gemaakt van vlamvertragend polyester welke hypoallergeen en antibacterieel is. De elektrische deken is net zo licht en flexibel als een normaal laken.

Technologie welke gebruik maakt van koolstofvezel geweven in de textuur van de elektrische onderdeken. Een elektrische onderdeken zonder metalen draden in het verwarmde oppervlak. De in de textiel verweven koolstofvezels genereren warmte door het Joule- effect wanneer er laagspanningsstroom doorheen gaat. Een technologische innovatie die een uniforme en constante verspreiding over het gehele oppervlak kan creëren, zodat er betere distributie en gelijke warmteverdeling is. Dit zorgt voor een beter gevoel van ontspannende en regenereerde warmte, veel beter dan de traditionele oplossingen.

Dit betekent ook een algehele verbetering van de efficiëntie van het systeem en daardoor verminderde energiekosten. De belangrijkste voordelen van verweven koolstofvezels zijn:
- Geen metaal;
- Oxideert niet, lange levensduur, flexibel en lichtgewicht;
- Betere warmteverspreiding;
- Niet onderworpen aan thermische expansie;
- Verwarmt veel sneller dan andere geleiders en verbruikt minder energie om dezelfde temperatuur te bereiken;
- Effectief bij iedere temperatuur en luchtvochtigheids- omstandigheden.

Met 4 temperatuurinstellingen: Het systeem past de warmte automatisch aan. Na 2 uur gebruik stelt de schakelaar automatisch over naar stand 2 wanneer de instelling voorheen hoger was. 4 programmeerbare timer instellingen: 1, 2, 5 en 9 uur met automatische uitschakeling na afloop van de ingestelde tijd. Iedere schakelaar heeft een veiligheidszekering om eventuele storing te voorkomen.

Kenmerken
- Slechts 12 volt vermogen
- Extra veilig
- Zo dun als een normaal laken
- Schakelaar met timer en 4 warmtestanden
- 100% polyester (vlamvertragend)
- Parallel geschakeld, bij een draadbreuk blijft de deken werken
- Hypoallergeen en antibacterieel
- Machinewasbaar
- Draden kunnen niet verschuiven
- Waterbestendig, geen elektrische schokken wanneer nat geworden
- CE voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
- Afmeting doos 39x25x9cm
- Snoerlengte 1,4m

Specificaties

  • Merk: Enelca
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Merk: Enelca
  • EAN: 8053329310482
  • Vermogen (Watt): 12.0
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Polyester

Reviews

Gesponsorde producten