Esbit Brander Pocket Stove S - Incl 6x14 gr Esbit Blokjes - Compact

3959453
13.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Esbit Brander Pocket Stove S - Incl 6x14 gr Esbit Blokjes - Compact

Het originele ontwerp van de Esbit brander, waar het allemaal begon. De brander in 1936 door de meneer Schumm bedacht en geproduceerd. Ontzettend compact en uiterst betrouwbaar. De kookbrander werkt op de beroemde Solid Fuel blokjes van Esbit.

De Esbit brander is gemaakt van elektrolytisch gegalvaniseerd staal. Hierdoor is hij erg stevig en gaat hij lang mee. De Pocket Stove gaat, zoals al deed vermoeden, zo in je zak overal mee naartoe. Stop hem in je backpack als je een lange wandelroute gaat lopen of in je reistas als je gaat kamperen. De Esbit brander is ideaal om even snel wat eten of drinken op te warmen of bijvoorbeeld water te koken.

De brander werkt op de bekende Solid Fuel Esbit blokjes en om je van nog meer gemak te voorzien worden deze er meteen bij geleverd. Je krijgt een setje van 6 Solid Fuel tabletten van 14 gram die ieder 12 minuten branden. De Esbit brander heeft 2 verschillende standen waardoor er pannen van verschillende formaten op passen. De Pocket Stove heeft tevens een handig klein windscherm. Als je de Esbit brander niet gebruikt vouw je hem in elkaar tot een compact pakketje waar de Solid Fuel ook nog inpast.

  • Esbit Brander Pocket Stove S met 6x14 gram Solid Fuel tabletten
  • Brander met 2 standen voor pannen van verschillende formaten
  • Vouwt op tot zeer compact pakketje met Esbit blokjes in de brander
  • De meegeleverde Esbit blokjes zijn waterdicht verpakt
  • Gemaakt van gegalvaniseerd staal en dus uitstekend roestbestendig

Garantie

Alle Esbit producten zijn voorzien van een beperkte levenslange garantie, wat wil zeggen dat defecten in het materiaal en productiefouten onder de garantie vallen, zolang er sprake is van normaal dagelijks gebruik. Bij handmatige bewerking van je Esbit-product vervalt deze garantie.

Het merk

Al sinds 1936 is Esbit een bekende naam in het Outdoor-segment. Het bedrijf ontstond in Hamburg na het ontwerpen van een kookstel voor in de buitenlucht en het creëren van een brandstof die niet vloeibaar en dus gemakkelijk mee te nemen is. Sinds dat moment is het bedrijf en daarmee het productenportfolio flink gegroeid. Het familiebedrijf wordt geleid door Philip en Robert, alweer de derde generatie van de familie Paap. Allemaal vanuit de gedachte om zoveel mogelijk volwaardige outdoor-producten te vervaardigen, waar de consument écht op kan vertrouwen.

Specificaties

  • Merk: Esbit
  • EAN: 4021684020913
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 98x77x23 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten