Fedec bluetooth headset S1 - Zwart

3207035
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
Fedec bluetooth headset S1 - Zwart
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Vind jij het belangrijk om zakelijke en persoonlijke gesprekken gescheiden te houden maar vind jij het wel handig om een headset te gebruiken? De Fedec draadloze bluetooth headset helpt om dit mogelijk te maken. Deze bluetooth headset is namelijk in staat om 2 verschillende telefoons te koppelen via de bluetooth functie waardoor er via beide telefoon gebeld kan worden met behulp van de headset. Daarnaast wordt deze bluetooth headset gekenmerkt door zijn gebruiksgemak, geluidskwaliteit en draagcomfort.

Draadloos en multifunctioneel
De Fedec draadloze bluetooth headset is zoals de naam al aangeeft draadloos te gebruiken. Dit is mogelijk doordat de headset is voorzien van een oplaadbare accu. Deze accu is op te laden met behulp van de meegeleverde USB-kabel en is wanneer het leeg is binnen 2 uur volledig opgeladen en in staat om ongeveer 8 uur lang te bellen. Zo kunt u optimaal genieten en gebruik maken van deze draadloze headset zonder in de knoop te komen met bedrading. De headset beschikt over verschillende functies zoals bijvoorbeeld het koppelen van 2 verschillende telefoons door middel van de bluetooth functie. Daarnaast is de headset in staat tot het gebruiken van Siri, opnemem en ophangen van de telefoon, aanpassen van het volume en het muten van de microfoon.

Comfortabele pasvorm
De bluetooth headset van Fedec is ontworpen met verschillende voordelen. Zo is een van deze voordelen dat de headset erg licht van gewicht is en daarom niet vervelend wordt bij het langer dragen van de headset. Daarnaast is het ontwerp van deze bluetooth headset ergonomisch ontworpen aangepast aan de vorm van het oor. De headset is voorzien van zachte hoesjes voor om het oorstuk welke ook verstelbaar is om de headset en de microfoon bij iedereen passend te kunnen maken.

Specificaties

  • Merk: Fedec
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720168570529
  • Kleur: Zwart
  • Bluetooth: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten