Filterkoffiemachine KBG Select, Matt Black – Moccamaster

2288968
229.00
Je kunt 45 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 45 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Art-en-Craft
4 Sterren
Filterkoffiemachine KBG Select, Matt Black – Moccamaster
229.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving


Dit product wordt verkocht door een verkooppartner van Blokker en valt derhalve dan ook niet in het spaarassortiment van Douwe Egberts. U kunt uw Douwe Egberts waardepunten wel inleveren op de volgende Moccamaster modellen:

Chroom
Antraciet
Zwart
Rood
Wit


De KBG Select van Moccamaster

De nieuwe Moccamaster KBG Select is zowel voor 10 als voor 6 koppen ECBC gecertificeerd. Met behulp van de nieuwe keuzeschakelaar is het mogelijk om eenvoudig een volle of halve pot te selecteren. Voor een halve pot is de doorlooptijd langer wat zorgt voor een aromatische koffie met een volle smaak, ongeacht de hoeveelheid.
Dit maakt de KBG Select uitermate geschikt voor zowel een volle pot koffie als enkele kopjes.

Pluspunten:

Een volle kan koffie in 6 minuten Perfecte zettemperatuur van 92-96 graden Celsius Deksel met mengpijp zorgt voor een homogene koffie Filterhouder met automatische druppelstop Effectieve brand beveiliging Warmhoudplaat houdt de koffie op 80-85 graden en schakelt uit na 40 minuten Koperen verwarmingselement Met de hand getest Extreem lange levensduur 5 jaar garantie Gecertificeerd door het European Coffee Brewing Center (ECBC) Geschikt voor Filterzakjes maat 4

Minpunt:

Alleen geschikt voor gemalen koffie

De geschiedenis van de Moccamaster begint bij Gerard-Clement Smit. In 1964
richtte hij het bedrijf Technivorm in Elst op. In 1967 verhuisde de fabriek naar Amerongen en liet Gerard achter zijn oude woning een fabriekshal bouwen.
In 1968 begon Technivorm met het ontwikkelen van een filterkoffiemachine en als snel volgde er verschillende modellen. Tot op de dag van vandaag wordt elk koffiezetapparaat met de hand gemaakt en individueel getest in een realistische situatie. Enkel de beste materialen worden gebruikt en zowel energie-efficiency als recyclingmogelijkheden spelen een belangrijke rol in het ontwerp van elke Technivorm Moccamaster.
De geavanceerde zettechniek van de Technivorm Moccamaster Coffeemaker is gecertificeerd door de Speciality Coffee Associations of America and Europe (SCAA & SCAE) en beschikt dan ook over het keurmerk van het European Coffee Brewing Center (ECBC) Dit keurmerk wordt enkel toegekend aan producten die geslaagd zijn voor de uitgebreide laboratoriumtesten van de Noorse Koffieassociatie. Technivorm Moccamaster is de enige fabrikant met het ECBC-keurmerk voor al zijn apparaten.

Specificaties

 • Merk: Moccamaster
 • Garantietermijn: 5 jaar
 • Verpakkingsinhoud: 1
 • EAN: 8712072539839
 • Inhoud waterreservoir (liter): 1
 • Max. aantal kopjes per zetbeurt: 10
 • Vermogen (Watt): 1520.0
 • Type koffievulling: Gemalen koffie
 • Druppelstop: Ja
 • Aan/uit indicator: Ja
 • Kleur: Zwart
 • Afmeting (cm): 17x32x36 (LxBxH)
 • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2800.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten