ForDig 2-in-1 Kolf en Voedingsbeha Zwart - BH voor Kolven & Voeding - Extra Verstelbaar Baby Voedings Beha - Voedingsbh

4099374
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Als werkende mama, thuisblijfmoeder of mompreneur geef jij een nieuwe betekenis aan multitasking met de ForDig 2-in-1 BH! De voedingsbeha is tegelijkertijd ook een kolfbeha en geeft je de mogelijkheid om volledig handsfree te kolven. Met verstelbare bandjes en een extra brede rugband, hierbij wordt ook nog een verlengstuk bijgeleverd voor een totaal van 6 standen. Het naadloze bralette design is van een zacht elastisch materiaal gemaakt om huidirritatie te voorkomen en heeft een prettige draagvorm. ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

Een dag heeft maar 24 uur
Ondanks dat dubbelzijdig kolven maar 15 minuten in beslag neemt, verlies je kostbare tijd voor andere dingen zoals bijvoorbeeld je werk, het huishouden of je favoriete hobby’s. Met de 2-in-1 BH van ForDig kan je volledig handsfree kolven, maar ook de tepel bloot leggen om gewoon te voeden. De flessen plaats je gemakkelijk tussen de twee lagen en deze blijven hierdoor ook gegarandeerd op hun plek.

Elk lichaam is anders, elk lichaam is prachtig
Een vrouw die net bevallen is, heeft de prioriteit bij haar baby en lekker comfortabel zijn is daarbij wel zo prettig. Niet telkens te hoeven gaan winkelen voor ondergoed is dan wel zo fijn. De beha van ForDig heeft daarom ten eerste al verstelbare bandjes, deze zijn ook bewust smaller gemaakt om huidirritatie te voorkomen. De rugband is daarentegen weer breder gemaakt voor extra support. Aan de achterkant heb je 4 verschillende standen en met de bijgeleverde verlenger heb je zelfs 6 keuzes, de borsten veranderen immers continu qua formaat gedurende de borstvoedingsperiode.

Voordelen
? 2-in-1 model
? Prettig voeden zonder volledig uit te kleden
? Handsfree kolven
? Verstelbare bandjes
? Extra brede rugband
? Inclusief verlengstuk voor 6 standen
? Naadloos bralette design
? Elastisch materiaal voor langdurig gebruik
? Voorkomt huidirritatie

Inhoud verpakking
? 1x ForDig 2-in-1 Kolf- en Voedingsbeha
? 1x Rugbandverlenger

Specificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8720168420107
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten