ForDig Draadloze Headset

3720140
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Plezier in de baan creëert perfectie in het werk, bestel daarom de ForDig draadloze headset! Voorkom irritaties door de draadloze koptelefoon met ruisonderdrukking, comfortabel lichtgewicht design en 300 graden te draaien microfoon. De ingebouwde Bluetooth 5.0 kan gekoppeld worden met 2 apparaten tegelijk, zoals een smartphone, laptop, PC en tablet. De low-energy functie zorgt voor een gesprekstijd tot wel 17 uur na maar 2 uur opladen via de bijgeleverde micro USB of het oplaadstation. Ideaal voor thuis, op kantoor én zelfs in de auto. One size fits all, dus ook voor kinderen. ForDig bestaat alleen met en voor jou!

Klein maar fijn
Het lichtgewicht design van de ForDig headset zorgt ervoor dat je ongestoord gesprekken kan voeren. Door de CV 6.0 ruis onderdrukkende filters in de zachte oorkussens hoor je niet als de buren voor de zoveelste keren de trap op en af rennen of je partner die ook toevallig in een bespreking zit. De microfoon is 300 graden te verstellen en het formaat aanpasbaar, zo kan ook bijvoorbeeld je kind gebruik maken van de koptelefoon.

Blauwe tand
Zijn de kinderen bij hun grootouders voor de dag en wil jij bereikbaar zijn voor zowel hen als je baas? Door de Bluetooth 5.0 in de ForDig headset is het mogelijk om aangesloten te worden aan 2 apparaten tegelijk. De koptelefoon werkt natuurlijk met alle toestellen waarmee een bluetooth connectie gemaakt kan worden zoals computers, laptops, tablets en smartphones.

De Bluetooth 5.0 heeft ook een automatische low-energy functie, hierdoor zal de accessoire minder stroom gebruik. Daarom is het mogelijk om met maar 2 uur opladen tot wel 17 uur lang in gesprek te zijn. Muziek luister je tot wel 15 uur en al vergeet je de headset per ongeluk in de auto, de stand-by tijd is zelfs tot wel 200 uur!

240 euro
In het pakket vind je de speciale base unit voor de headset, naast het opladen van de koptelefoon, houd je hierdoor ook direct je bureau opgeruimd. Heb jij de ForDig FM-transmitter al in de auto? Dan kan je via de USB-poorten die daarop zijn ingebouwd ook de headset van stroom voorzien tijdens het rijden. Zo voorkom je in ieder geval 100% zeker die onnodige 240 euro boete voor het niet handsfree bellen. De hoofdtelefoon kan gewoon gebruikt worden tijdens het opladen via de bijgeleverde micro USB kabel. De headset is dus ideaal voor gebruik thuis, op kantoor én onderweg!

Voordelen
Comfortabel draadloos design
Ultralicht gewicht
Zachte oorkussens en een flexibele hoofdklem
Verstelbare microfoon tot wel 300 graden
Universele maat, ook geschikt voor kinderen
Bluetooth 5.0
Connect wel 2 apparaten tegelijk
Te koppelen met telefoon, laptop, tablet en PC
Oplaadbaar via de bijgeleverde USB en de base unit
Gesprekstijd tot wel 17 uur
Ideaal voor op kantoor, thuis en zelfs in de auto

Tips
Uit onderzoek blijkt dat mensen die voor elk uur denkwerk een kwartier fysiek in beweging komen uiteindelijk betere resultaten boeken en efficiënter werken. Leg dus op tijd de ForDig headset even neer voor wat frisse lucht, zodat je daarna weer aan de slag kan!

Iemand die zichzelf gewaardeerd voelt zal altijd meer doen dan verwacht, geef daarom aan jouw werknemers een ForDig headset cadeau. Of zorg dat jullie kinderen zich beter kunnen concentreren op hun online lessen en geen ruzie hebben wie vandaag de koptelefoon mag gebruiken.

Specificaties
Certificaten : CE/FCC/RoHS
Bluetooth : 5.0 Class 2
Chip : CSR
Bereik : tot 10 meter
Batterij : 180mAh lithium
Oplaadtijd : 2 uur
Stand-by : 200 uur
Gesprekstijd : 17 uur
Kleur : Zwart
Gewicht : 51 gram
Maat : One size fits all

Inhoud verpakking
1x ForDig Draadloze Headset
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Base Unit Oplaadstation
1x Handleiding NL/EN

ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

Productspecificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8720168420206
Gesponsorde producten

Beoordelingen