Gigaset COMFORT 500 - draadloze huis telefoon

Omschrijving

De perfecte combinatie: zó eenvoudig kan het gebruik van een telefoon zijn


Waarom kiezen als u alles tegelijk kunt hebben? De Gigaset COMFORT 500 DUO maakt indruk met een tijdloos elegant design perfecte ergonomie hoogwaardige technologie en maximaal comfort. Het is de ideale telefoon voor thuis én op je bureau. De technologie die onder de stijlvolle behuizing schuilgaat is innovatief en de uiteenlopende functies maken een grote indruk. Deze draadloze telefoon is aangenaam om te zien én te horen dankzij de uitstekende akoestiek. De combinatie van de draadloze headset-aansluiting en de geïntegreerde speaker zorgt ervoor dat u probleemloos handsfree belt zodat u ondertussen gewoon uw andere werkzaamheden voortzet.


 



 • Set met 2 handsets

 • Tijdloos en elegant design

 • 2.2 inch TFT kleurenscherm voor optimale leesbaarheid

 • Handsfree-functie & headsetaansluiting

 • Twee displaytoetsen voor belangrijke functies

 • Nieuwe comfort-oproepbeveiliging

 • Eenvoudige bediening

 • Grote toetsen om te kiezen

 • Afneembare riemclip


 


Navigatie tot in de puntjes: zó aangenaam kan het gebruik van een telefoon zijn


Welkom in uw persoonlijke comfortzone: de gigaset COMFORT 500 DUO is zo gebruiksvriendelijk en aangenaam dat niets u afleidt van wat belangrijk is: uw gesprekken. Het voldoet aan de hoogte kwaliteitsnormen van Gigaset en de navigatie is volledig intuïtief. Het grote contrastrijke TFT-kleurenscherm van 2.2 inch biedt alles wat u van een moderne draadloze telefoon mag verwachten: beelden en lettertypen die voor een optimale leesbaarheid zorgen een verscheidenheid aan kleurenschema's en symbolen voor de bediening van het hoofdmenu. De speciale Jumbo-modus biedt de mogelijkheid om de cijfers tijdens het kiezen van een nummer extra groot weer te geven zodat u altijd de juiste mensen belt. De grote afzonderlijke toetsen met duidelijke toetsaanslag en het verlichte toetsenbord maken de COMFORT 500 DUO de perfécte metgezel in het dagelijks leven.


 


Oproepbeveiliging activeren: zó gebruiksvriendelijk kan het gebruik van een telefoon zijn


Blijft uw huistelefoon soms maar rinkelen? De Gigaset COMFORT 500 DUO kan ongewenste oproepen blokkeren, wat u beschermt tegen telefonische verkopers en dergelijke. U kunt eenvoudig tot wel 150 nummers blokkeren: plaats ongewenste bellers handmatig op een zwarte lijst worden gezet of blokkeer ze rechtstreeks vanuit het belgeschiedenislogboek. Hetzelfde geldt voor anonieme bellers die u op ieder moment kunt blokkeren of dempen bij dit laatste rinkelt de telefoon niet bij anonieme oproepen. U heeft het wel of niet rinkelen van de telefoon sowieso volledig in eigen hand dankzij een ingestelde tijdscontrole zodat de telefoon bijvoorbeeld 's nachts niet rinkelt. Speciale VIP-contacten kunnen u natuurlijk altijd bereiken en worden nooit gedempt. De oproepbeveiliging van de Gigaset COMFORT 500 DUO is nog uitgebreider indien u alleen bellers uit uw eigen telefoonboek toestaat. Bij deze instelling worden álle andere nummers automatisch geblokkeerd.


 


Altijd alles bij de hand dankzij het adresboek: uw telefoon is zó gebruiksvriendelijk


'We houden contact!' - klinkt vaak makkelijker dan het is. Waar heeft u dat telefoon ook alweer gelaten? Hebben ze een ander nummer? En wanneer zijn ze ook alweer jarig? Het adresboek van de Gigaset COMFORT 500 DUO maakt communicatie heel eenvoudig aangezien het tot 200 contacten kan opslaan - ieder met drie telefoonnummers en een verjaardagsdatum. Belangrijke informatie die eenvoudig uitgewisseld wordt tussen de verschillende Gigaset handsets in één huishouden. Met de programmeerbare snelkiestoetsen bereikt u de gewenste beller nog sneller en dankzij de automatische verjaardagsherinnering weet u zeker dat u geen belangrijke data mist. De mogelijkheid om speciale beltonen toe te wijzen aan uw VIP-contacten zorgt er op zijn beurt voor dat u meteen kunt horen wie er belt en dus zo kunt bepalen of het wel of niet gelegen komt.


 


Uw Gigaset COMFORT 500 DUO is uniek - net als u


Heeft u hoge verwachtingen? Mooi dan is de Gigaset COMFORT 500 DUO precies wat u zoekt. Deze draadloze telefoon is nog beter dankzij de uiteenlopende personalisatiemogelijkheden omdat u het toestel aanpast aan uw individuele voorkeuren. Zo kiest u bijvoorbeeld tussen verschillende schermachtergronden: ofwel de vooraf ingestelde donkere achtergrond die past bij het moderne design van de COMFORT 500 DUO ofwel een contrastrijke witte achtergrond. Voor de screensaver kiest u tussen een analoge of digitale klok. Natuurlijk is ook het geluid van de hoogwaardige Gigaset-telefoon aanpasbaar: kies het juiste frequentiebereik uit twee akoestische profielen voor een optimale luisterervaring. U kunt zelfs uw eigen beltonen toewijzen aan belangrijke bellers. Klinkt goed toch? Dat is precies zoals het zou moeten zijn.


 


Voor jong en oud


Communicatie is niet een kwestie van leeftijd: dankzij het makkelijk afleesbare scherm en de hoortoestelcompatibiliteit profiteren ook de alleroudsten van de Gigaset COMFORT 500 DUO. Dat niet alleen want ook aan de nieuwste generatie is gedacht: de directe oproepfunctie houdt in dat álle toetsen het bellen van een vooraf toegewezen nummer activeren. Dit is perfect voor jonge kinderen die nog niet kunnen lezen omdat het juiste nummer altijd gebeld wordt - ongeacht op welke toets ze drukken. Ook de babyfoonfunctie is erg praktisch: bij overschrijding van een geluidsdrempel maakt de Gigaset COMFORT 500 DUO automatisch verbinding met andere handsets in het huishouden en zelfs met de smartphone van de ouder. In de babyfoonmodus worden inkomende oproepen alleen visueel weergegeven op het scherm - zonder beltoon. Want we weten allemaal dat je een slapende baby beter niet wakker kunt maken ...


 


Altijd daar altijd dichtbij: zó compatibel is uw telefoon


Rinkelt het toestel elders? Een draadloze Gigaset telefoon maakt u weliswaar erg flexibel en mobiel maar in het dagelijks leven is het niet altijd precies waar u het nodig heeft. Want altijd wanneer u nét boven bent gaat de telefoon in de woonkamer over. Dit is eenvoudig op te lossen want de Gigaset COMFORT 500 DUO is uitbreidbaar tot maximaal zes handsets. Zo bent u tot in alle uithoeken van uw huis bereikbaar en zijn die levensgevaarlijke sprintjes van de trap verleden tijd.


 


ECO DECT


Draadloze telefoons zijn praktisch maar de draadloze Gigaset-telefoons zijn ook nog eens milieuvriendelijk dankzij de ECO DECT-technologie waarmee de volledige COMFORT 500 DUO serie is uitgerust. De toestellen zijn stralingsvrij wanneer ze in stand-bymodus staan zelfs wanneer u meerdere handsets gebruikt mits zowel het basisstation als alle aangesloten handsets natuurlijk ECO DECT ondersteunen. Tijdens een telefoongesprek wordt de hoeveelheid straling automatisch aangepast op de afstand tussen het basisstation en de gebruikte handset. Hoe dichterbij deze van elkaar af staan hoe minder straling die er vrijkomt. Om de maximale DECT-reikwijdte te benutten kunt u op ieder moment ECO DECT tijdelijk uitschakelen.



Specificaties:



 • Set met 2 handsets

 • DECT GAP CAT iq 2.0 CAT iq 2.1

 • Headset-aansluiting 3 5 mm

 • ECO DECT Laag energie vebruik

 • Stand-bytijd tot wel 320 uur

 • Spreektijd tot wel 17 uur

 • Ruimte voor 200 contacten

 • Blacklist voor 150 nummers

 • Individuele beltonen voor VIP contacten

 • Handsfree

 • 2.2 inch kleurendisplay

 • Verlicht toetsenbord

 • Afmetingen: 161 x 52 x 26 mm

 • gewicht: 115 g (incl. batterijen)

 • batterijen: 2 x NiMH AAA (incl.)

"

Specificaties

 • Merk: Gigaset
 • Garantietermijn: 24 maanden
 • EAN: 4250366866680
 • Digitaal display: Ja
 • Klokfunctie: Ja
 • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten