Gologi luchtontvochtiger en luchtreiniger - Dehumidifier - Grote capaciteit - Extra stil - 750ml/dag - HEPA 13 Filter

4483787
89.95
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,8 Sterren
Gologi luchtontvochtiger en luchtreiniger - Dehumidifier - Grote capaciteit - Extra stil - 750ml/dag - HEPA 13 Filter
89.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb je last van een muffe lucht in huis? Of heb je problemen met vocht en vochtplekken op de muren of op de plafonds?

Kies dan voor deze professionele luchtontvochtiger. Met deze ontvochtiger zorgt je dat de luchtvochtigheid in huis altijd op een ideaal niveau blijft, namelijk tussen de 40 en 60 procent. Vochtproblemen zijn hierdoor voorgoed verleden tijd! De dehumidifier n-h-l snelheid zorgt voor zuivering met een Hepa 13 filter, ontdooit automatisch en werkt daarnaast tussen de 5° en 50° Celsius.

Voorkom overtollig vocht

Overtollig vocht kan voor vochtplekken zorgen, wat weer kan leiden tot vervelende schimmelgroei. In het ergste geval moet er een grote renovatie plaatsvinden om deze problemen weer ongedaan te maken, wat natuurlijk erg zonde is. Door deze luchtontvochtiger neer te zetten wordt het te veel aan vocht snel uit de lucht gehaald en wordt de luchtvochtigheid weer naar een goed niveau gebracht. Het binnenklimaat zal hierdoor een stuk aangenamer zijn en daarnaast ook een stuk gezonder.

Hoogwaardig filter

De zuivering met het Hepa 13 filter zorgt ervoor dat de lucht optimaal gezuiverd wordt. De Filter verwijderd voor 99% alle ongewenste stoffen in de lucht. Het filter zelf is van hoogwaardige kwaliteit en gaat ongeveer 2200 uur mee. Hierdoor hoeft de filter niet snel vervangen te worden en kun je de luchtontvochtiger met alleen al deze filter zeer lang gebruiken. De luchtontvochtiger kan daarnaast tot wel 750 ml per dag opvangen, waardoor de gehele ruimte ontvochtigt wordt.

Ervaar de voordelen nu zelf!

· Schakelt automatisch uit – Het apparaat zal zichzelf automatisch uitschakelen wanneer de watertank van 1 liter vol is. Hierdoor zal het apparaat nooit overstromen.

· Eenvoudig te gebruiken – Je kunt van buitenaf duidelijk zien hoe vol de watertank ziet. Je weet hierdoor op tijd wanneer je de watertank weer moet legen.

· Een optimale luchtvochtigheid – Met deze dehumidifier zorg je voor een optimale luchtvochtigheid die ligt tussen de 40 en 60 procent in een ruimte tot 25 vierkante meter.

· Ingebouwde timer – Je kunt de timer instellen op 2 uur of op 4 uur. De luchtontvochtiger werkt daarnaast ook met Wifi, waardoor je het apparaat eenvoudig via Wifi kunt bedienen.

· Geen last meer van muffe luchtjes – Het gevolg van een te hoge luchtvochtigheid in huis kan niet alleen leiden tot vochtproblemen in huis wat weer kan leiden tot schimmelgroei, maar zorgt vaak ook voor muffe luchtjes. Door deze luchtontvochtiger met h-n-l snelheid voorkom je dat er muffe luchtjes in de ruimte blijven hangen. De lucht is hierdoor een stuk aangenamer om in te ademen en daarnaast ook een stuk gezonder.

Specificaties

· Afmetingen: 193 x 193 x 333 mm

· Voltage: AC100-240 50/60HZ

· Vermogen: 45v

· Watertank: 1 liter

· Capaciteit: 750 ml/d

· h-n-l snelheid

· Effectieve omgeving: <20 meter

Specificaties

 • Merk: Gologi
 • Garantietermijn: 24 maanden
 • Verpakkingsinhoud: 1x Gologi luchtontvochtiger en reiniger1x HEPA 13 filter
 • EAN: 8720828084342
 • Afstandsbediening: Ja
 • Vermogen (Watt): 45.0
 • Aantal standen: 4
 • Automatische uitschakeling: Ja
 • Aan/uit indicator: Ja
 • Kleur: Wit
 • Afmeting (cm): 21,5x20,5x31,5 (LxBxH)
 • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2800.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten