Hakblokken

0 producten

Geen product gevonden

We kunnen geen producten tonen die aan deze filters voldoen. Wijzig de filters of gebruik de filters in een andere categorie.

Hakblokken

Een hakblok is eigenlijk een dikke snijplank, vaak gemaakt van massief hout. Met een hakblok bescherm je jouw aanrecht, tafel of werkveld, wanneer je je vlees, vis of groenten snijd. Bij Blokker vind je het hakblok dat je zoekt. Daarnaast vind je bij Blokker alles voor in de keuken. Van keukengerei tot pannen en van blenders tot schorten. Bekijk het assortiment en laat je inspireren.

Houten hakblok

Hout is het materiaal dat verreweg de beste optie is voor in de keuken. In grote horeca zaken wordt vaak plastic gebruikt, maar dit is vaak niet even goed voor je messen. Het aanschaffen van koksmessen, broodmessen of hele messensets kan vaak een hele inverstering zijn. Je wilt natuurlijk dat je messen lang meegaan. Als je je messen in goede conditie wilt houden is het belangrijk dat je op de juiste ondergrond snijd.Een ondergrond van glas is dan ook heel slecht voor de kwaliteit van je messen. Plastic zou kunnen. Echter, te hard plastic is niet goed voor je messen en te zacht plastic kan ervoor zorgen dat je kleine stukjes plastic mee snijd in je eten. Daarom is hout verreweg de beste keuze voor je messen. Maar niet al het hout is een juiste keuze. Kies bijvoorbeeld niet voor teakhout. Deze houtsoort is te hard, waardoor dit ook weer effect kan hebben op de kwaliteit van je messen.

Butler hakblok

Bij Blokker vind je een hakblok van het merk Butler. Met dit Butler hakblok voel je je als professionele chef kok. Het zware blok van 6 cm dik ligt stevig op het aanrecht en zorgt voor een stoere look. Wil je het hakblok zo lang mogelijk mee laten gaan? Dan raden we je aan om deze regelmatig in te oliën met Butler olie. Het label van het hakblok geeft je meer tips voor onderhoud en gebruik. Het Butler hakblok is te gebruiken voor het meest uitlopende hak- en snijwerk. Het hakblok is gemaakt van beukenhout, wat goed is voor de kwaliteit van je messen.

Service van Blokker

Heb je het juiste hakblok gevonden? Bestel hem dan direct, snel en gemakkelijk op Blokker.nl. Bij ons vind je alles voor in de keuken. Toch liever een ander soort snijplank? Bekijk dan onze collectie snijplanken en snijplankensets. Bij Blokker profiteer je van gratis verzending van bestellingen vanaf €25,- Bestel jouw houten snijplank of hakblok vandaag voor 22:00 uur en ontvang hem, zolang op voorraad, morgen in huis!