Haeger Handmixers

0 producten

Geen product gevonden

We kunnen geen producten tonen die aan deze filters voldoen. Wijzig de filters of gebruik de filters in een andere categorie.

Veelgestelde vragen

Een goede handmixer heeft idealiter een vermogen van 300 tot 500 Watt, wat perfect is voor het kloppen en kneden van lichte deegsoorten. Handmixers met een hoger vermogen tot 750 Watt zijn sterker en geschikter voor zwaardere mixtaken. Ontdek bij Blokker het diverse aanbod van krachtige en efficiënte handmixers.

Een goede mixer is betrouwbaar, veelzijdig en past bij jouw kookbehoeften. Voorbeelden van topmixers zijn de Philips Viva Collection HR3740/00 en de Braun handmixers, beide verkrijgbaar bij Blokker. Ze bieden verschillende snelheden en worden geleverd met handige accessoires. Bekijk het Blokker-assortiment voor de best verkochte handmixers, perfect voor sauzen, beslagen of stamppotten.

Een goede mixer is afhankelijk van je behoeften in de keuken. Bij Blokker raden we de Philips Viva Collection handmixer aan voor het bereiden van heerlijke cakes en taarten. Ook zijn de staafmixers van Braun zeer geschikt voor het fijnmalen van ingrediënten voor soepen of sauzen, met handige snelheidsregeling voor totale controle tijdens het mixen.

Om slagroom te kloppen is een handmixer de ideale keuze. Deze zorgt voor luchtig en glad resultaat. Blokker biedt diverse handmixers die perfect zijn voor deze taak, inclusief modellen van topmerken zoals Bosch en Braun. Gebruik in plaats van een handmixer eventueel een staafmixer, die ook kan werken, maar is voornamelijk bedoeld voor andere toepassingen.

Een mixer wordt ook wel een klopper of een mengmachine genoemd en is een onmisbaar keukenapparaat voor het mengen van fijne of vloeibare ingrediënten. Bij Blokker vind je een breed assortiment aan mixers, waaronder handmixers voor kloppen en kneden en staafmixers voor fijnere toepassingen zoals hakken en pureren.