Hartman Monza/Chaneo verstelbare tuinset - 220x100 cm. - 7-delig

4613381
1829.00
Je kunt 365 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 365 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Monza/Chaneo verstelbare tuinset - 220x100 cm. - 7-delig
1829.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Monza/Chaneo verstelbare tuinset - 220x100 cm. - 7-delig

De Hartman Monza/Chaneo is een echte unieke verstelbare tuinset. De opvallende Monza verstelbare tuinstoelen hebben een elegant zandkleurig textileen doek, perfect gecombineerd met een antraciet frame. Dit zorgt voor een prachtig contrast in de set. De antracietkleur komt ook terug in het aluminium frame van de Chaneo tuintafel. De tafel is te herkennen aan het keramische blad met een subtiel betonlook motief. Dankzij de verstelbare tuinstoelen kun je op verschillende manieren van het buitenleven genieten. Kom gezellig langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn om deze prachtige set zelf te ervaren. Neem plaats, voel het comfort en laat je inspireren voor jouw tuin.

Materialen Hartman verstelbare tuinstoel Monza

De verstelbare tuinstoel Monza van Hartman valt op door zijn antraciet aluminium frame, gecombineerd met een zandkleurige textileen zitting. De zandkleur creëert een prachtig contrast en geeft de stoel een unieke uitstraling. Het textileen biedt van nature al uitstekend comfort, waardoor kussens niet nodig zijn. Het aluminium frame biedt ook tal van voordelen. Het is weerbestendig, eenvoudig te onderhouden en heeft een lange levensduur. Bovendien is het lichtgewicht, waardoor je de stoel moeiteloos kunt verplaatsen om optimaal van de zon te genieten. Door de verstelbare opties kun je rechtop dineren, maar ook achteroverleunend nagenieten. 

Materialen Chaneo tuintafel 

Ervaar comfortabel buitenleven met de Chaneo tuintafel, ontworpen om een gezelschap van 6 personen te verwelkomen met zijn royale afmetingen van 220 cm x 100 cm. Wil je genieten met 8 personen? Geen probleem, schuif gewoon stoelen aan de uiteinden van de tafel. Het keramische tafelblad van de Chaneo staat bekend om zijn duurzaamheid, krasbestendigheid, vlekbestendigheid en vermogen om extreme temperaturen te weerstaan, waardoor het zowel praktisch als stijlvol is. Naast de vele voordelen van keramiek, biedt het aluminium onderstel ook tal van voordelen, waaronder lichtheid, weerbestendigheid, onderhoudsgemak en duurzaamheid.

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Monza verstelbare tuinstoel 
1x Chaneo tuintafel 220 x 100 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097333839845
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten