HG ECO badkamerreiniger 500 ml

Verkrijgbaar in onze winkels voor 8.09
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
3317088
15.72
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HG ECO badkamerreiniger 500 ml
15.72
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG ECO badkamerreiniger verwijdert veilig, snel en effectief zeepresten, huidvetten, badolieranden en lichte kalkaanslag van al het sanitair. Een stralende, streeploze glans is het resultaat!HG ECO badkamerreiniger is geconcentreerd en bevat geen schuurmiddelen of agressieve bestanddelen. Het is dus veilig voor alle glazuur, chroom, email, kunststof en verfwerk. HG ECO-producten zijn vertrouwd effectief, verpakt in 100% recyclebare materialen en vrij van allerlei schadelijke stoffen.Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG ECO-assortiment niet gebruikt. Kortom: HG ECO-producten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Voor reiniging met een spons: een paar druppels HG ECO badkamerreiniger op een vochtige (sanitair)spons doen en hiermee het oppervlak reinigen. Bij hardnekkige randen in een badkuip ofacrylbad een dunne sliert badkamerreiniger direct aanbrengen en na de inwerktijd met een vochtige spons nabehandelen en afspoelen. Als sop of dweilproduct: doe een scheut HG ECO badkamerreiniger in een emmer of teiltje met (hand)warm water. Zo maakt u een heerlijk sopje, waarmee grotere oppervlakken zoals wanden en vloeren snel en streeploos kunnen worden gereinigd.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0006062
  • EAN: 8711577271312

Beoordelingen

Gesponsorde producten