HG ECO keukenreiniger 500 ml

3317094
3.48
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
HG ECO keukenreiniger 500 ml
3.48
Voeg toe aan je verlanglijstje

2e halve prijs

Productomschrijving

HG ECO keukenreiniger is een uiterst krachtige en effectieve reiniger, die veilig toegepast kan worden op alle ondergronden. Een superschone, vetvrije keuken is het resultaat!HG ECO keukenreiniger is geschikt voor roestvrijstaal, aluminium, kunststof, natuursteen en keramiek. HG ECO-producten zijn vertrouwd effectief, verpakt in 100% recyclebare materialen en vrij van allerlei schadelijke stoffen.Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG ECO-assortiment niet gebruikt. Kortom: HG ECO-producten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
De nippel op de voorzijde indrukken en een kwartslag draaien. Het te reinigen oppervlak besproeien met HG ECO keukenreiniger en dit vervolgens enige sECOnden laten inwerken. Bij toepassing op RVS de keukenreiniger op een schone doek spuiten en vervolgens het oppervlak reinigen. Daarna het vet afnemen met een in (liefst goed warm) water gedrenkt vaatdoekje. Afhankelijk van de graad van vervuiling de behandeling herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0006068
  • EAN: 8711577271558
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Afmeting (cm): 6,7x9,4x24,9 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten