HG ECO toiletgel 500 ml

3317092
4.39
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen te bestellen per 6 stuks (in de winkel per stuk verkrijgbaar)
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
HG ECO toiletgel 500 ml
4.39
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG ECO toiletgel verwijdert snel en effectief vuil en kalkaanslag uit de toiletpot. Een glanzend resultaat en heerlijke frisse geur zijn het resultaat!HG ECO-producten zijn vertrouwd effectief, verpakt in 100% recyclebare materialen en vrij van allerlei schadelijke stoffen.Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG ECO-assortiment niet gebruikt. Kortom: HG ECO-producten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Druk de zijvlakken van de dop in en draai tegelijkertijd de dop open. Spuit vervolgens de HG ECO toiletgel in een vloeiende beweging onder de rand van de toiletpot. Laat de gel minimaal 10 minuten inwerken en borstel daarna de toiletpot goed schoon met een toiletborstel. Spoel tot slot het toilet door.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0006066
  • EAN: 8711577271435
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Afmeting (cm): 6,7x6,7x23,9 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten