HG ECO toiletruimtereiniger 500 ml

3317091
4.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen te bestellen per 6 stuks (in de winkel per stuk verkrijgbaar)
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
HG ECO toiletruimtereiniger 500 ml
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG ECO toiletruimtereiniger is een fris ruikende reiniger voor het dagelijks gemakkelijk en effectief reinigen van alle oppervlakken in het toilet. Een hygiënisch toiletruimte is het resultaat!HG ECO toiletruimtereiniger is geschikt voor de toiletbril, de buitenkant van de toiletpot, de stortbak, het fonteintje, de kraan en zelfs de deurkruk. HG ECO-producten zijn vertrouwd effectief, verpakt in 100% recyclebare materialen en vrij van allerlei schadelijke stoffen.Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG ECO-assortiment niet gebruikt. Kortom: HG ECO-producten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. HG ECO toiletruimtereiniger direct op het te reinigen oppervlak sprayen en kort laten inwerken. Vervolgens het oppervlak afnemen met toiletpapier of een schone, droge doek. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0006065
  • EAN: 8711577271497
  • Afmeting (cm): 6,7x9,4x24,9 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten