HG natuursteen aanrechtbladreiniger 500 ml

4,8 Sterren
4 beoordelingen
1182088
6.89
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
HG natuursteen aanrechtbladreiniger 500 ml
6.89
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

HG natuurstenen aanrechtblad reiniger is speciaal ontwikkeld voor een snelle, streeploze en veilige dagelijkse reiniging van natuurstenen aanrechtbladen. HG natuurstenen aanrechtblad reiniger verwijdert effectief en veilig vet en andere vervuiling en zorgt voor een streeploos resultaat zonder nawrijven. Bovendien geeft het structuurverdieping, waardoor het aanrecht elke dag weer z’n natuurlijke eigenschappen uitstraalt. Geschikt voor graniet, marmer, hardsteen en andere natuursteensoorten.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Spray het aanrechtblad in met HG natuurstenen aanrechtbladreiniger en neem het vervolgens af met een schoon aanrechtdoekje. Laat de vloeistof bij hardnekkig en ingedroogd vuil een paar minuten laten inwerken en neem het dan af met een schone doek.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148549
  • EAN: 8711577190484
  • Inhoud in liters: 0.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten