HG roestvrijstaal beschermer 125 ml

1182086
8.89
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
HG roestvrijstaal beschermer 125 ml
8.89
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG roestvrijstaal beschermer is een gebruiksklaar onderhouds- en beschermmiddel dat doffe oppervlakken weer laat glanzen als nooit tevoren en beschermt tegen vuil en vet.HG roestvrijstaal beschermer zorgt er ook voor dat vuil en vet minder hechten aan het oppervlak, waardoor onderhoud makkelijker wordt. De speciaal geselecteerde minerale oliën zorgen voor een langdurig resultaat. Het is geschikt voor onder andere afzuigkappen, schouwen, achterwanden, ovens, koelkasten en magnetrons.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Maak eerst de ondergrond van roestvrijstaal vetvrij met bijvoorbeeld HG roestvrijstaal reiniger en wrijf het hierna goed droog. Doe vervolgens een paar druppels op een pluisvrije en droge doek. Wrijf hiermee het te behandelen oppervlak gelijkmatig in. Voor nog meer glans adviseren wij, na 2 minuten drogen, het oppervlak nogmaals heel lichtjes uit te wrijven met een schone droge doek.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148545
  • EAN: 8711577190965
  • Inhoud in liters: 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten