HG ruitenontdooier 500 ml

1154162
0.50
Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
HG ruitenontdooier 500 ml
0.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

HG ruitenontdooier verwijdert snel, eenvoudig en effectief sneeuw en ijs van de bevroren autoruiten. Het is volledig veilig voor de rubbers, chroom of lak van de auto. Bevroren autoruiten verminderen het zicht, wat tot gevaarlijke verkeerssituaties leidt. Helaas is het soms lastig om autoruiten met krabben volledig schoon te krijgen. HG ruitenontdooier ontdooit zelfs zwaar bevroren autoruiten zonder te krabben. Daarnaast voorkomt onze ruitenontdooier ook nog eens snelle herbevriezing.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Verwijder eerst hele dikke pakken sneeuw met een borstel. Sproei vervolgens HG ruitenontdooier gelijkmatig op de bevroren autoruiten en laat het vervolgens enkele seconden inwerken totdat de sneeuw verdwenen en het ijs gesmolten is. Wij adviseren om na gebruik ook de ruitenwissers goed in te spuiten. Zorg ervoor dat de ruitenwissers zijn ontdooid voordat deze worden ingeschakeld. Hiermee wordt schade aan de ruitenwisserbladen voorkomen.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148976
  • EAN: 8711577191122
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten