HG tegen stinkende vaatwassers 500 gr

1382773
8.09
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen te bestellen per 6 stuks (in de winkel per stuk verkrijgbaar)
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
HG tegen stinkende vaatwassers 500 gr
8.09
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG tegen stinkende vaatwassers neemt vervuiling in een stinkende vaatwasser effectief weg. Na de behandeling is de vaatwasser weer schoon en heeft weer een frisse geur. Vaatwassers kunnen minder fris ruiken, of zelfs stinken door aanslag van vet, voedsel- en zeepresten in de afvoerleidingen, filter en rubbers. HG tegen stinkende vaatwassers verwijdert deze vervuiling effectief en zorg zo voor een vaatwasser, die lang heerlijk fris ruikt. Bovendien bevordert het de hygiëne en een schonere vaat.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Voor het beste resultaat wordt geadviseerd dit product te gebruiken zonder vaat.Gebruik zonder vaat: Doseer 4 dopjes (40 gram) poeder in de houder voor het vaatwasmiddel. Laat vervolgens de lege vaatwasser een normaal wasprogramma (circa 50 °C) geheel doorlopen. Herhalingsadvies 1x per 2 weken.Gebruik mét vaat: Doseer 4 dopjes (40 gram) poeder in de houder voor het vaatwasmiddel en leg het vaatwasblokje in de besteklade of bestekkorf. Laat vervolgens de vaatwasser met vaat een normaal programma (circa 50 °C) geheel doorlopen. Herhalingsadvies 1x per week.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0176157
  • EAN: 8711577212742
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Afmeting (cm): 6,7x21,1 (BxH)

Reviews

Gesponsorde producten