HG zilverpoets 125 ml

1136642
8.09
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
HG zilverpoets 125 ml
8.09
Voeg toe aan je verlanglijstje

2e halve prijs

Productomschrijving

HG zilverpoets is een uitgekiend poetsmiddel. Door de speciaal geselecteerde polijstmiddelen wordt tijdens het inwrijven de aanslag van het zilver verwijderd. HG zilverpoets maakt intensief poetsen verleden tijd. Het krast niet en is daarom ook veilig te gebruiken op alle antieke zilveren voorwerpen. Door het handige doseerpompje is het schoon, eenvoudig en zuinig in gebruik.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Verwijder vooraf de eventueel aanwezige beschermlagen zoals bijvoorbeeld de HG zilver en koper beschermer met aceton. Breng een kleine hoeveelheid HG zilverpoets aan op een niet pluizende poetsdoek en wrijf het zilveren voorwerp licht in. Tijdens het wrijven zal de aanslag verdwijnen. Bij antieke voorwerpen, waarvan de zwarte schaduwranden niet mogen blinken, deze randen niet inwrijven.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148677
  • EAN: 8711577190972
  • Inhoud in liters: 0.13

Beoordelingen

Gesponsorde producten