HGX fruitvliegjesval 1 st

3,3 Sterren
92 beoordelingen
1497071
8.09
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
HGX fruitvliegjesval 1 st
8.09
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving

HGX fruitvliegjesval is het ideale product tegen fruitvliegjes. Het bevat een vloeistof die fruitvliegjes aantrekt. Zodra ze in de vanger zitten kunnen ze zich niet meer voortplanten.Met name in de zomermaanden vormen fruitvliegjes een plaag. Ze worden dan aangetrokken door etensresten of fruit. HGX fruitvliegjesval is een decoratieve en doeltreffende peervormige val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door de speciale vloeistof. Eenmaal in de val kunnen ze zich niet meer voorplanten.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Draai het bovenste gedeelte van de val los, verwijder het trechtertje en doseer vervolgens ca 5 ml val-vloeistof in de val. Plaats het trechtertje terug met de tuit naar beneden. Open het bovenste gedeelte van de val door het dekseltje met het blad iets te openen en draai deze daarna op de onderste helft van de val. Plaats de val op een plek waar fruitvliegjes rondvliegen, bijvoorbeeld in de buurt van een fruitschaal.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 2368026
  • EAN: 8711577212988
  • Inhoud in liters: 0.02
  • Kleur: Groen
  • Ongediertebestrijding tegen: Fruitvliegjes

Beoordelingen

Gesponsorde producten