Jan van Haasteren boerderijbezoek 1000 stukjes

5.0 Sterren
7 beoordelingen
Jan van Haasteren boerderijbezoek 1000 stukjes
Jan van Haasteren boerderijbezoek 1000 stukjes
Bekijk video(s)
2378157
14.99
Dit artikel is te verkrijgen in onze Blokker winkels.
Vanaf 4 uur na bestelling en opening van winkel* (gratis)

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze puzzel van 1000 stukjes geeft op een humoristische manier weer hoe het er aan toe gaat in een boerderij. De puzzel is getekend door de beroemde Jan van Haasteren, die al jaren exclusief voor Jumbo humoristische puzzels tekent. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan.

Vind jij het gouden puzzelstukje dat verstopt zit in één van deze puzzel? Want als je deze vind win je een jaar lang auto rijden in de Jan van Haasteren Fiat 500 Hybride. Kijk op onze winpagina alle informatie over deze actie Jan van Haasteren pagina!


Jan van Haasteren
Jan van Haasteren is een Nederlandse striptekenaar, bekend van onder andere Baron van Tast en Tinus Trotyl. In de jaren 80 komt Jan in contact met spelletjes- en puzzelfabrikant Jumbo en de rest is geschiedenis.Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische, kleurrijke platen met veel detail. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, het handelsmerk van Jan. Om aan de grote vraag puzzels te voldoen, wordt er ook getekend door Jan van Haasteren studio tekenaars. Samen met Jan werken deze tekenaars aan nieuwe dolkomische platen. In de Jumbo collectie vind je tientallen Jan van Haasteren puzzels van 150 tot 3000 stukjes. Heel veel puzzelplezier!

Specificaties

  • Merk: Jumbo
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Merk: Jumbo
  • Artikelnummer: 0001085
  • EAN: 8710126818251
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 785.0

Reviews

Gesponsorde producten