Keuken organizer - Aanrecht organizer - Kruidenrek - Keukenkast organizer

4059438
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Clear-Living
5 Sterren
Keuken organizer - Aanrecht organizer - Kruidenrek - Keukenkast organizer
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De keuken is een van de belangrijkste plekken in je huis. Je wilt hier ongerust kunnen koken en kunnen natafelen, zonder dat het lijkt op een zooitje. Een opgeruimde keuken geeft jou en de gasten het ultieme gevoel van natafelen. Zorg er daarom voor dat jouw keuken geen rommeltje wordt! Maak iedere ruimte overzichtelijk met deze multifunctionele organizer van Clear Living. Creëer orde en ruimte op bijvoorbeeld het aanrecht, bureau, in kasten of gebruik deze organizer als kruidenrek.

Dit multifunctionele rek brengt organisatie in ruimtes waar dat moeilijk te realiseren is. Rommelige kastjes en talloze overige ruimtes zijn op deze manier verleden tijd met onze opbergrek. Zet de organizer in een aantal stappen eenvoudig in elkaar met behulp van een Nederlandse gebruikershandleiding! Organisatie en orde Deze organizer is niet gebonden aan één vaste plek in jouw huis, maar is zeer multifunctioneel en kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Gebruik deze organizer bijvoorbeeld als;

-Aanrecht organizer

-Bureau organizer

-Kruidenrek

-Kast organizer

-Badkamer organizer

-Gootsteen organizer

Robuustheid

De organizer is gemaakt van hoogwaardig ijzer en daarmee een robuuste toevoeging binnen in jouw huis. De organizer is sterk, duurzaam en stabiel en hierdoor kunnen er voorwerpen op de organizer geplaatst worden met een zwaarder gewicht. De organizer kent een kwalitatieve zwarte poeder coating wat zorgt voor een anti-corrosieve werking. Geniet jarenlang van de organizer! Montage & Advies De opbergrek kent een Nederlandse gebruikershandleiding die je stapsgewijs uitlegt hoe de opbergrek gemonteerd dient te worden. De montage is zeer laagdrempelig en eenvoudig in elkaar te zetten. Bekijk goed de afmetingen van de organizer op de afbeelding om te concluderen of de opbergrek past in de gewenste ruimtes in jouw huis.

Voordelige kenmerken van dit product:

Multifunctionele toepasbaarheid

Robuust

Stabiel

Lange levensduur

Anticorrosief

Modern Design

Past in elke keuken

Inhoud van de verpakking: De organizer, Bevestigingsmateriaal, Een antislip mat voor op de organizer en een Nederlandse gebruikershandleiding

Niet tevreden? Geen enkel probleem! Bij ons geniet je van 30 dagen kosteloos uitproberen. Clear Living streeft naar maximale klanttevredenheid en garandeert je daarom professionele klantenservice voor en na de aankoop.

Ervaar zelf een opgeruimde keuken en kook in alle rust. Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze organizer.

Productspecificaties

  • Merk: Clear Living
  • EAN: 8720299650077
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 20x43x19,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten