Krumble Spaghettimeter 4 personen - Groen

3601708
7.95
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeLiving
4,4 Sterren
Krumble Spaghettimeter 4 personen - Groen
7.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Krumble spaghettimeter - groen voor 4 personen

Met de Krumble Spaghettimeter groen maak je in een handomdraai verse pasta voor bijvoorbeeld 1, 2 , 3 of 4 personen. Het milieuvriendelijke product dat meet hoeveel spaghetti je in de pan doet is aanpasbaar naar mate de hoeveelheid. Zo is het gemakkelijk te meten of je voor 1, 2, 3 of 4 personen spaghetti gaat koken. Het materiaal is plastic en de kleuren zijn wit en groen.

Afmetingen Krumble spaghettimeter groen

De diameter van de binnenkant van de spaghettimeter is 4,7 cm. Van de buitenkant zijn de afmetingen 10,5 cm breed en 8 cm lang. De binnenkant van de spaghettimeter (de diameter) is dus verstelbaar aan de hand van de hoeveelheid pasta waarvoor wordt gekozen om klaar te gaan maken.

Hoe te gebruiken?

Je besluit eerst of je voor 1,2,3 of 4 personen pasta gaat koken. Voor veel meer personen kan natuurlijk ook! Dan stel je de Krumble spaghettimeter groen bijvoorbeeld dubbel af op voor 3 personen, als je voor 6 personen kookt, of dubbel op 4 personen, als je voor 8 personen kookt (je gebruikt de spaghettimeter dan gewoon twee keer in plaats van één keer). Nadat je hebt besloten voor hoeveel personen je gaat koken stel je de spaghettimeter daar op in. Vervolgens pak je een hoeveelheid noodles of bijvoorbeeld spaghetti die overeenkomt met het het gat in de spaghettimeter en steekt het daar doorheen. Deze precies afgemeten hoeveelheid gooi je vervolgens in de pan. Zo makkelijk maakt deze Krumble spaghettimeter het om afgemeten porties te maken! Meer koken dan nodig is, of gegeten wordt, is verleden tijd.

Specificaties

  • Merk: Krumble
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719688013883
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 8x10,5x1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 22.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten