LADER VOOR 12/24 V LOOD-ZUURBATTERIJEN - MET BOOSTFUNCTIE - 9 A

3903989
75.76
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Supplies4U
3,8 Sterren
LADER VOOR 12/24 V LOOD-ZUURBATTERIJEN - MET BOOSTFUNCTIE - 9 A
75.76
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Toolland Acculader 12/24 V, met booster/starthulp 9 A, met thermische overbelastingsbeveiliging, ampèremeter en interne zekering tegen kortsluiting, voor motoren, tractoren, personenauto's, bestelwagens en kleine motorboten, robuuste metalen behuizing, rood

Met deze draagbare acculader kan je 12/24 V gel- en loodaccu's opladen. Standaard zijn er twee laadkabels, twee accuklemmen en een vervangbare zekering (15 A) meegeleverd. De lader is geschikt voor het opladen van 12/24 V accu's in motoren, tractoren, personenauto's, bestelwagens en kleine motorboten. Het apparaat is beveiligd tegen overbelasting en voorzien van een ingebouwde ampèremeter die zorgt voor een constante controle van het laadproces. De accu van je auto, motor, busje of kleine motorboot een boost geven om te kunnen starten, kan met een piekstroom van 9 A. De acculader is ook geschikt als starthulp voor accu’s vanaf 25 Ah tot 135 Ah.

  • Krachtige acculader geschikt voor het opladen van 12/24 V accu's in motoren, tractoren, personenauto's, bestelwagens en kleine motorboten.
  • Starthulp -- De accu van je auto, motor, busje of kleine motorboot een boost geven om te kunnen starten, kan met een piekstroom van 9 A. De acculader is ook geschikt als starthulp voor accu’s vanaf 25 Ah tot 135 Ah.
  • Ingebouwde ampèremeter -- De ingebouwde ampèremeter zorgt voor een constante controle van het laadproces.
  • Beveiligd tegen overbelasting.
  • De acculader is geschikt voor een accucapaciteit van 25 Ah tot 135 Ah. De accu van je auto, motor, busje of kleine motorboot een boost geven om te kunnen starten, kan met een piekstroom van 9 A.
  • In de doos: 1 x acculader, 2 x laadkabel (1.5 m/kabel), 2 x geïsoleerde accuklem, 1 x vervangbare zekering (15 A), 1 x handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Toolland
  • EAN: 5410329435240

Beoordelingen

Gesponsorde producten