Lionelo Margareet Draagzak Essence

3680694
66.49
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Lionelo Margareet Draagzak Essence
66.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Margareet is een luxe, comfortabele buikdrager van het merk Lionelo. Margareet is erkend als ''heup gezond'' door het International Hip Dysplasia Institute (IHDI).
Lionelo Margareet Draagzak Essence Zorg voor de gezondheid van het kind Met de Margareet draagzak kunnen ouders het kind in 3 standen dragen, afhankelijk van de leeftijd. Het product zorgt voor een geschikte positie van het lichaam en de benen van het kind. Margareet is uitgerust met een breed stoffen paneel dat de ruggengraat van het kind in een natuurlijke positie ondersteunt, en een ergonomische hoofdsteun die het hoofd van het kind ondersteunt. Het product heeft alle tests van het International Hip Displasia Institute (IHDI) doorstaan. Veilig bevestigd Margareet heeft een dubbele bescherming van heupgordelgesp die de stabiliteit van de positie van het kind in elke situatie garandeert. Gemakkelijk op te vouwen en aanzienlijke aanpassing maken het product gemakkelijk aan te passen aan de behoeften van het kind en de ouders.
Is in het bezit van een door TÜV onderzoekseenheid afgegeven certificaat. Het bevestigt kwaliteit en veiligheid. Huidgevoelig materiaal Een hoogwaardig katoenen materiaal waarvan de draagzak is gemaakt, zorgt voor een goede luchtcirculatie en voorkomt irritaties van de zachte kinderhuid. Margareet heeft ook een intrekbare capuchon die het kind effectief beschermt tegen wisselend weer.
  Specificaties:
  • Model: Margareet
  • Product gewicht: 0,54 kg
  • Product afmeting: 57 cm(schouderband, 30 x 46 cm (borst), 60-134 (verstelbare heupgordel)
  • Draagpositie: 3 posities: 1 vooraan in een oudergerichte positie (vanaf de 4e maand); 2 aan de achterkant in een oudergerichte positie (vanaf de leeftijd van 6 maanden); 3 aan de voorkant met de rug naar de ouder (vanaf de 6e maand)
  • Materiaal: Katoen Polyester
  • Gewichtsgroep: tot 20 kg

Productspecificaties

  • Merk: Lionelo
  • EAN: 5903771700795

Beoordelingen

Gesponsorde producten