Mister Mill Vlooienkam - Luizenkam - Netenkam - Vlooien Kat – Vlooien Hond – Luizen - Hondenkam - Kattenkam - 7 cm

4496404
13.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Mister Mill Vlooienkam - Luizenkam - Netenkam - Vlooien Kat – Vlooien Hond – Luizen - Hondenkam - Kattenkam - 7 cm
13.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heeft je lieve harige viervoeter veel last van jeuk, daarmee veel krabben en is hij/zij onrustig? Dan heeft hij/zij mogelijk last van vlooien / luizen / neten. Met de Mister Mill Vlooienkam controleer je zelf eenvoudig of er inderdaad sprake is van vlooien en help jij je huisdier daarmee snel van het probleem af.

Belangrijke kenmerken: - De kam heeft fijne dicht op elkaar geplaatste RVS tanden, om ervoor te zorgen dat vlooien blijven hangen in de kam; - Voor de korte & lange vacht, mede door de lange fijne tanden van ca. 2 cm. (ook een ruwe vacht is geen probleem); - Gebruiksgemak door het ergonomische anti-slip handvat; - Prettig lichtgewicht, 54 gram; - Met ophang oog om de kam netjes op te bergen.

Hoe gebruik je een vlooienkam? Je moet op een aantal dingen letten, hoe je een vlooienkam het beste kan gebruiken. 1. De vacht moet droog zijn; 2. Leg een paar stukken keukenpapier of zakdoekjes klaar, droge en één vochtige; 3. Controleer vooral de liezen, oksels en het begin van de staart, dit zijn de meestvoorkomende plaatsen waar de vlooien zitten; 4. Controleer daarna de rest van de vacht, door voorzichtig en geduldig door de haren te kammen; 5. Kom je niet direct bewegende vlooien tegen? Mogelijk wel zwarte korreltjes die uit de vacht komen? Leg ze op het vochtig keukenpapier. Als het vlooienuitwerpselen zijn, komt er een rode kleur vanaf. Dan weet je ook dat er sprake is van vlooien;

Met deze vlooienkam zijn veel vlooien te verwijderen, het is echter aan te raden om het te combineren met andere anti-vlooienmiddelen. Dan hebben we het over het behandelen van je hond of kat, vergeet echter niet dat je ook je huis moet aanpakken. Controleer vooral de slaapplekken van je huisdier, grondig stofzuigen en/of een spray gebruiken. Was textielonderdelen op een zo hoog mogelijke temperatuur, als dat kan.

Productspecificaties

  • Merk: Mister Mill
  • EAN: 8720256115564
  • Geschikt voor type huisdier: Hond Knaagdier Kat
  • Materiaal: Kunststof RVS
  • Afmeting (cm): 20x4,5x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten