Montiplay® Montessori Speelgoed Roze - Sensorisch Speelgoed - Activiteitenbord - Busy Board - Educatief speelgoed

4103948
39.99 29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Qualitá
4,3 Sterren
Montiplay® Montessori Speelgoed Roze - Sensorisch Speelgoed - Activiteitenbord - Busy Board - Educatief speelgoed
39.99 29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een montessori favoriet! Dit is het beste Montessori speelgoed dat u kunt kopen! De Busy Board is een educatief hulpmiddel voor baby's en kleuters. Het helpt bij het ontwikkelen van basisvaardigheden, taal en meer. Het is een alles-in-één stuk speelgoed dat kinderen helpt te leren door te spelen.

Speels en handige schoudertas leermap voor de ontwikkeling van de fijne motoriek!

Fijne motoriek is de ontwikkeling van kleinere, preciezere bewegingen van de handen en vingers. Met een goede hand-oog coördinatie kan je kind voorwerpen manipuleren op een manier die hem trots maakt. Net als in het dagelijks leven helpt de fijne motoriek hem bij het veterstrikken, zelf zijn jas dicht doen en kleren aan te trekken.

Met deze super leuke en handige leermap die je overal mee kunt nemen leert jouw kind spelenderwijs deze fijne motoriek te ontwikkelen door schoenen te strikken, bloezen te knopen, riemen aan te spannen en andere dagelijkse handelingen. Kleurrijk vormgegeven en bijzonder duurzaam waarbij kinderen vanaf 3 jaar binnen een mum van tijd letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes leren!

Hoe speel je met deze map?

De schoudermap is eenvoudig te openen met een ritssluiting waarbij de boven en onderzijde van de binnenkant voorzien is van attiere 'uitdagingen'. Begin bijvoorbeeld met de makkelijkste druk knoop van een leren zak tot aan het veterstrikken zelf met een uitklapbare schoen.

Is jouw kind klaar voor de volgende stap, dan is het knopen van een blouse of vastmaken van een gesp de nieuwe uitdaging. Wanner het vakje van de blouse opengeklapt wordt, ziet het kindje de afbeelding van een nette blouse die hij of zij kan leren knopen. Alle combinaties zitten in het mapje waardoor binnen de kortste keren alles vanzelf gaat!

Gebruikte materialen en details

Het weerbericht, kleuren, vormen, Alfabet, Nummers, Dieren en 2 Busy Boards dit samen heeft 91 verschillende oefeningen voor je kind. Deze oefeningen zijn altijd te doen en op elk moment. Kijk samen naar het weer en laat ze aanwijzen of het zonnetje, regen of bewolking er is. Laat hem zelf zijn kleren aantrekken, kijk wat voor kleuren hij aanheeft en oefen met de rits en knopen. Welke vormen hebben de verpakkingen of welke dieren kom je onderweg tegen. Met dit leerboek hebben ze het zo onder de knie.

De belangrijkste eigenschappen van de Motoriek map

- 91 oefeningen
Voor thuis en onderweg
- Veilig voor kinderen vanaf 3 jaar
- Echte onderdelen van kledingstukken
- Uitklapbare kledingstukken
- Hoogwaardige duurzame stoffen
- Bijzonder kleurrijk
- Handige sluitbare schoudermap met ritssluiting
- Afmetingen open: 60 cm bij 34 cm, gesloten: 28 cm bij 34 cm

Productspecificaties

  • Merk: MontiPlay
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720589262843
  • Taalinstellingen: Engels
  • Speelgoedthema: Prinsessen
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 410.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten