Over deze verkoper

seniorstore.nl

Verkoper sinds 30 april 2020

SeniorStore.nl biedt oplossingen om zo comfortabel en veilig mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, contact te blijven houden met familie en vrienden, veilig te blijven bewegen en erop uit te kunnen gaan, zodat u kunt blijven genieten van alle leuke en mooie dingen in het leven. Wij zijn dan ook dé specialist in betaalbare kwaliteitsproducten en hulpmiddelen voor senioren. We streven er naar u de beste en persoonlijke service te verlenen, en staan open voor nieuwe ideeën en wensen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, variërend van een verhoogde toiletzitting tot douche-badstoel, van bloeddrukmeters tot voetenbad met massage, van warmtedekens tot warmtekruiken, van huistelefoons met grote toetsen tot mobiele telefoons, van fietsnavigatie tot sport horloges, van wandelstok tot rollator, en daarnaast bieden we verschillende hulpmiddelen aan voor in de woon-slaap- en badkamer, toilet en buitenshuis.

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Rolbrugweg 4
1332AS Almere
Nederland België
KVK: 63645645
BTW: NL85533201B01
Tel: 020 - 692 88 88
E‑mail: office@seniorstore.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,5
  • 12 Beoordelingen
  • Productinformatie4,3
  • Leversnelheid4,6
  • Bezorging4,9
  • Contact4,3