Nince Packing cubes - Koffer Organizer set - Bagage Organizers - Compression Cube - Travel Backpack Organizer

4016610
32.50 24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Ninn
3,4 Sterren
Nince Packing cubes - Koffer Organizer set - Bagage Organizers - Compression Cube - Travel Backpack Organizer
32.50 24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Maak je klaar voor een stressvrije en georganiseerde reiservaring met de veelzijdige 7-delige Packing Cube Set van Nince. Deze set is ontworpen om je bagage optimaal te organiseren, zodat je moeiteloos kunt reizen en alles gemakkelijk kunt vinden. Met verschillende formaten en kleuren kun je al je kleding, accessoires en reisbenodigdheden netjes inpakken en gescheiden houden. Bespaar kostbare tijd bij het inpakken en uitpakken, en geniet van de rust en orde in je koffer. Bereid je voor op een stressvrije en georganiseerde reis met de 7-delige Nince Packing Cube Set: Perfect georganiseerd en moeiteloos reizen!



Geen extra gewicht

Dankzij het superlichte materiaal kun je je kleding netjes inpakken zonder je zorgen te maken over extra gewicht. Dit is vooral handig voor vliegreizen, waar elke gram telt. De stevige dubbele ritssluiting zorgt ervoor dat de cubes gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten, zonder gedoe. Bovendien helpen de cubes je om het overzicht in je koffer te bewaren. Het gaasontwerp stelt je in staat om je kleding te identificeren zonder door al je bagage te hoeven rommelen. Met deze packing cubes blijft je bagage georganiseerd en reis je stressvrij.


Makkelijk te bewaren en makkelijk wassen

Deze reisverpakking kubussen zijn supergemakkelijk op te bergen. Je kunt ze opvouwen tot een compact blokje of plat leggen wanneer je ze niet gebruikt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het schoonhouden van de packing cubes, omdat ze gemakkelijk met de hand kunnen worden gewassen. Als je merkt dat ze tijdens je reis wat vuil zijn geworden, spoel ze dan gewoon af met water en gebruik indien nodig een mild reinigingsmiddel. Vervolgens kun je ze voorzichtig met de hand wassen en het overtollige water eruit knijpen. Op die manier blijven ze schoon en fris voor je volgende avontuurlijke reis.



Nince packing cubes

> Voorkomt kreukels

> Houdt je kleding schoon

> Mesh voorkant: vind snel je kleding

> Handvaten

> Voegt geen extra gewicht toe

> Dubbele ritssluiting

> Waterafstotend

> Voor elk type trip / reis



Efficiënt inpakken en maximaliseren van ruimte

De bagageopbergtas is een handig hulpmiddel om je bagage georganiseerd te houden en tegelijkertijd waardevolle ruimte te besparen. Je kunt eenvoudig je kleding oprollen tot compacte bundels, waardoor je tot wel 30% extra ruimte in je koffer of rugzak krijgt. Dit maakt het ideaal voor zakenreizen, weekendjes weg en avontuurlijke reizigers. De grote verpakkingskubussen zijn geschikt voor iedereen die van reizen houdt en graag georganiseerd en efficiënt inpakt. Met deze praktische opbergoplossing kun je zorgeloos op reis gaan en optimaal genieten van je avonturen.



Premium stof voor optimale bescherming

Met de packing cubes blijft je kleding schoon, netjes en veilig tijdens het reizen. De premium stof zorgt ervoor dat je kleding vrij blijft van kreukels en vlekken. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit stof zijn zowel de cubes als je kleding uiterst duurzaam en bestand tegen slijtage en scheuren die vaak voorkomen tijdens het reizen. Bovendien zijn de cubes waterafstotend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele verontreinigingen door morsen of lekken. Met deze betrouwbare packing cubes kun je met een gerust hart op pad gaan, wetende dat je kleding goed beschermd is.

Specificaties

Merk: Nince

Kleur: Zwart

Materiaal: Nylon

Gewicht: 430g

Afmetingen:40cm x 30cm x 12cm, 30cm x 28cm x 12cm,

30cm x 20cm x 12cm, 35cmx 27cm, 31cm x 21cm,

27cm x 25cm, 26cm x 15cm x 9cm, 36cm x 26cm.



Kwaliteits garantie:

We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Specificaties

  • Merk: Nince
  • EAN: 8720955110129
  • Aantal onderdelen: 7
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Nylon

Beoordelingen

Gesponsorde producten