Opinel Parallèle N°119 santokumes - 17cm - RVS/beukenhout - doos

3932966
34.00
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Opinel Parallèle N°119 santokumes - 17cm - RVS/beukenhout - doos
34.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Opinel Parallèle N°119 santokumes - 17cm - RVS/beukenhout - doos

Met de Parallèle serie gaat Opinel terug naar haar roots. De serie is stijlvol en klassiek in haar eenvoud met prachtige heften en een ontwerp gericht op optimale snijbewegingen voor een perfect resultaat, zo ook bij het Parallèle N°119 santokumes.

Bij het ontwikkelen van de Opinel Parallèle serie stonden gebruiksgemak en toepasbaarheid centraal wat duidelijk is terug te zien in het ontwerp van ieder mes in de serie. Ieder heft is gemaakt van prachtig en duurzaam Frans beukenhout met karakteristieke lichte en gedetailleerde lijnen. Daarbij is het voorzien van een vernislaag voor bescherming tegen vocht en vuil. Het vlijmscherpe lemmet is vervaardigd uit topkwaliteit roestvrij staal en op de juiste manier uitgebalanceerd met het heft. Zo ligt ieder mes stevig en comfortabel in de hand.

Het Opinel Parallèle N°119 santokumes (17cm) is geschikt voor iedere snijtaak, van het snijden van grote stukken vlees tot het snipperen van een uitje. Een santokumes is de Japanse versie van het welbekende koksmes, met een iets anders gevormd lemmet. Waar het koksmes een lemmet heeft om in een wiegende beweging te snijden kan je met een santokumes makkelijker in een hakkende beweging snijden. Ideaal om snel veel snijwerk te verrichten. Het santokumes wordt geleverd in een bijpassende doos. Afwassen met de hand wordt aangeraden!

  • Opinel Parallèle N°119 santokumes, 19cm
  • Japanse versie van het welbekende koksmes, een veelgebruikt mes geschikt voor iedere snijtaak
  • Optimaal gebruiksgemak door het stevige en comfortable heft, uitgebalanceerd met het lemmet voor de optimale snijbeweging
  • Heft van prachtig en duurzaam Frans beukenhout met karakteristieke fijne lijnen, vlijmscherp lemmet van hoogwaardig RVS
  • Geleverd in een bijpassende doos, afwassen met de hand aangeraden

Garantie

Op de artikelen van Opinel zit een levenslange garantie op fabricage-fouten. Schade als gevolg van normale slijtage, onjuist gebruik, wijziging of demontage van het artikel valt niet onder de Opinel-garantie.

Het merk Opinel

Sinds 1890 produceert Opinel in het hart van de Franse Alpen, in Savoie, messen en gereedschappen van kwaliteit. Het Opinel zakmes, eenvoudig, functioneel en slim, is na verloop van tijd een wereldberoemd designicoon geworden. Tegenwoordig gebruikt Opinel haar knowhow niet alleen meer voor messen maar ook voor: tuingereedschap, keukenmessen en tafelmessen.

Productspecificaties

  • Merk: Opinel
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 3123840018190
  • Materiaal: Edelstaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten