Optismile Witte Tanden Polijstpoeder - Teeth Whitening Charcoal

2405661
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bezorg jezelf stralend witte tanden met de deze polijstpoeders op natuurlijke basis. Poets je tanden na elke poetsbeurt nog een rondje na met een teeth whitening powder en geniet binnenkort van een prachtige glimlach die wel 4 tot 7 tinten witter is!

Zo gebruik je het whiteningpoeder

  1. Poets je tanden met een gewone tandpasta
  2. Dip je vochtige tandenborstel in het poederbakje
  3. Poets je tanden 2 tot 4 minuten lang met het poeder
  4. Spuug het poeder weer uit
  5. Spoel je mond na met water

Verschillende varianten polijstpoeder

Alle polijstpoeders van OptiSmile Teeth Whitening Powder hebben een heerlijk frisse munstsmaak en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Elke variant zorgt op zijn eigen manier voor wittere tanden:

Kurkuma Whiteningpoeder

Kurkuma, oftewel koenjit of geelwortel, mag er dan wel knalgeel uitzien, maar heeft een blekende werking op je tanden. Het hoofdbestanddeel kurkuma is een natuurlijk ingrediënt en daarmee ook niet schadelijk voor de tanden, het glazuur en het tandvlees. Kurkuma werkt bovendien ook goed tegen gevoelig of bloedend tandvlees en is antibacterieel. 

Zwarte Houtskool Whiteningpoeder

De actieve houtskoolpoeder uit kokosnoot maakt je tanden witter, schoner en sterker. Op een 100% natuurlijke manier. Houtskool, oftewel charcoal, is een bekend ingrediënt van whitening- en beautyproducten. Het neemt gemakkelijk vuil en kleurstoffen op en is licht schurend, zodat het een blekende werking heeft voor je tanden.

Een gelige gloed of oppervlakkige vlekken op je tanden kunnen met houtskoolhoudende producten daarom worden ‘weggepoetst’, net als een scrub voor je huid.

In de verpakking

  • 1x Optismile Polijstpoeder voor witte tanden

Productspecificaties

  • Merk: OptiSmile
  • EAN: 8711568012429

Beoordelingen

Gesponsorde producten