PABOBO Kid'Sleep Essential Slaaptrainer Kinderen - 3-in-1 LED Kinderwekker Met Projectie - Wit

4596717
54.90
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
PABOBO Kid'Sleep Essential Slaaptrainer Kinderen - 3-in-1 LED Kinderwekker Met Projectie - Wit
54.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de revolutionaire Kid'Sleep Essential slaaptrainer met projecties, een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun kinderen te helpen bij het reguleren van hun slaappatroon. Deze slimme slaaptrainer is ontworpen om kinderen op een speelse en educatieve manier te ondersteunen bij het begrijpen van de juiste slaaptijden.

Dankzij de geavanceerde projectiemogelijkheden van de Kid'Sleep Essential kunnen kinderen visueel worden gestimuleerd om te weten wanneer het tijd is om te gaan slapen of wakker te worden. Op het door ouders ingestelde tijdstip schakelt het beeldje automatisch over naar de wakkere stand, waardoor kinderen op een leuke manier worden aangemoedigd om op te staan en aan de dag te beginnen.

Met de Kid'Sleep Essential slaaptrainer kunnen ouders en kinderen een gezonde slaaproutine opbouwen die de algehele slaapkwaliteit en het welzijn van het hele gezin bevordert. Cre?er een harmonieuze slaapomgeving en help uw kinderen om op natuurlijke wijze hun slaapgewoonten te verbeteren met deze innovatieve slaaptrainer. Bestel vandaag nog en geef uw kinderen de beste start voor een goede nachtrust en een energieke dag!

Over Pabobo

Goed slapen is essentieel om goed op te groeien - en dat is waar. Maar als je kind goed slaapt, profiteert het hele gezin daar ook van! Pabobo is de uitvinder van nomadische nachtlampjes,?met gebruik van LED's en universele micro-USB-opladers. Pabobo ontwikkelt ingenieuze oplossingen om de slaap van kinderen te verbeteren en het hele gezin een goede nachtrust te bezorgen! Onze ambitie is om de nachten van kinderen en hun ouders te verbeteren en het hele gezin zoete dromen te bezorgen.

Productspecificaties

  • Merk: Pabobo
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 3760125262215
  • Speelgoedthema: Dieren
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 305.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten