Platenspeler met DAB+/FM radio, USB encoding, CD- en casettespeler Classic Phono TCD-2570 Hout

3603846
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vrolijk je interieur op met het retro design van de Lenco TCD-2570. Deze houten platenspeler beschikt over moderne functies en afspeelmogelijkheden. Naast LP's kun je namelijk ook via andere bronnen je favoriete muziek afspelen. Zo kun je via Bluetooth® je favoriete afspeellijst draadloos streamen vanuit je smartphone of tablet. Ook kun je elke muziekbron afspelen via de AUX-ingang en RCA-uitgangen met een audio kabel. Daarnaast beschikt de platenspeler over een DAB+ radio, CD-speler en cassettespeler.

De TCD-2570 is voorzien van riemaandrijving. De platen kunnen op drie verschillende snelheden van 33, 45 en 78 omwenteling per minuut worden afgespeeld.

De TCD-2570 is voorzien van twee ingebouwde luidsprekers met beide een vermogen van 2x 4.5 Watt RMS. Daarnaast kun je ook via de hoofdtelefoon aansluiting luisteren naar je muziek.

De platen kunnen afgespeeld worden met een open én gesloten kabinet. De deksel kan ook in een hoek van 45° worden gezet dankzij het metalen scharnier. Hoe je ook je favoriete muziek wilt beluisteren; je geniet altijd van een optimaal geluid.Vrolijk je interieur op met het retro design van de Lenco TCD-2570. Deze houten platenspeler beschikt over moderne functies en afspeelmogelijkheden. Naast LP's kun je namelijk ook via andere bronnen je favoriete muziek afspelen. Zo kun je via Bluetooth je favoriete afspeellijst draadloos streamen vanuit je smartphone of tablet. Ook kun je elke muziekbron afspelen via de AUX-ingang en RCA-uitgangen met een audio kabel. Daarnaast beschikt de platenspeler over een DAB+ radio, CD-speler en cassettespeler.

De TCD-2570 is voorzien van riemaandrijving. De platen kunnen op drie verschillende snelheden van van 33, 45 en 78 omwenteling per minuut worden afgespeeld.

De TCD-2570 is voorzien van twee ingebouwde luidsprekers met beide een vermogen van 2x 4.5 Watt RMS. Daarnaast kun je ook via de hoofdtelefoon aansluiting luisteren naar je muziek.

De platen kunnen afgespeeld worden met een open én gesloten kabinet. De deksel kan ook in een hoek van 45° worden gezet dankzij het metalen scharnier. Hoe je ook je favoriete muziek wilt beluisteren; je geniet altijd van een optimaal geluid.

Productspecificaties

  • Merk: Lenco
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8711902044307
  • Afstandsbediening: Ja
  • Afmeting (cm): 35x50,5x22,1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten