Power Tower USB quick charger 3 usb uitgangen zwart

4113279
9.95
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Power Tower USB quick charger 3 usb uitgangen zwart
9.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de Power Tower 3.0 Quick Charger - de ultieme oplossing voor snel en efficiënt opladen van al je apparaten. Thuis, op kantoor of onderweg, deze elegante zwarte oplaadstekker biedt de ultieme laadervaring.

Met de Power Tower 3.0 Quick Charger hoef je nooit meer te wachten op een volledig opgeladen apparaat. Dankzij de geavanceerde Quick Charge 3.0-technologie worden je apparaten razendsnel opgeladen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Of het nu je smartphone, tablet, smartwatch of een ander USB-apparaat is, deze oplader levert de benodigde energie met ongekende snelheid.

En er is meer. Met drie USB-aansluitingen biedt de Power Tower 3.0 Quick Charger je de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. Geen gedoe meer met kabels en stopcontacten - sluit gewoon je apparaten aan en laat de Power Tower het werk doen. Of je nu je telefoon, draadloze oordopjes of powerbank wilt opladen, deze oplader biedt voldoende ruimte voor al je apparaten.

De Power Tower 3.0 Quick Charger is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook veilig in gebruik. Met ingebouwde bescherming tegen overbelasting, overspanning en kortsluiting kun je je apparaten veilig aansluiten en opladen. Maak je geen zorgen over schade aan je kostbare apparatuur - de Power Tower zorgt voor veilig en efficiënt opladen.

Of je nu thuis bent en je bureau wilt opruimen, op kantoor werkt en een georganiseerde werkruimte nodig hebt, of op reis bent met beperkte stopcontacten, de Power Tower 3.0 Quick Charger is de ideale oplossing. Met zijn slanke en compacte ontwerp past hij gemakkelijk in elke omgeving en zorgt hij voor een georganiseerde en efficiënte laadplek.

Waarom genoegen nemen met trage laadtijden en een wirwar van kabels, als je kunt genieten van de Power Tower 3.0 Quick Charger? Bestel vandaag nog de zwarte uitvoering en ervaar het gemak en de snelheid van deze innovatieve opladertoren. Geef je apparaten de kracht die ze verdienen!

Productspecificaties

  • Merk: Power Tower
  • EAN: 6017431240251

Beoordelingen

Gesponsorde producten