SAVS® Brandblus box - Schuimblusser + Blusdeken - XL

4065182
74.95
Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SAVS® Brandblus box - Schuimblusser + Blusdeken - XL
74.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bij een brand wil je het liefst zo snel mogelijk handelen.
In geval van brand is het van groot belang om snel te handelen om eventuele schade of letsel te beperken. Een goede brandblusser en blusdeken kunnen je hierbij een uitkomst bieden. Met de SAVS® Brandblus box ben je direct in het bezit van beide artikelen.

In het algemeen geldt dat als de brand klein is en je deze veilig kunt blussen met een blusdeken, dit de voorkeur heeft boven het gebruik van een brandblusser. Dit in verband met de restschade. Als de brand echter te groot is of niet veilig kan worden geblust met een blusdeken, is een brandblusser de betere keuze.

De brandblusser
Deze schuimblusser van het merk SAVS® heeft een inhoud van 6 liter en is zeer geschikt voor A- (vaste stoffen zoals papier, hout en textiel) en B- (Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen).

De grote voordelen van de 6 liter SAVS® schuimblusser:


Hoge bluskracht - Deze blusser heeft een uitzonderlijk hoge bluskracht (21A 144B). Met behulp van de manometer bekijk je gemakkelijk of de druk nog voldoende is.

Minder nevenschade - Het voordeel van een schuimblusser ten opzichte van een poederblusser is dat er veel minder nevenschade ontstaat. Poeder veroorzaakt vaak grote schade aan elektrische apparaten.

Veilige keuze - De hoogwaardige Europese kwaliteit blusser is gecertificeerd naar de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur.

Handige montage - In de verpakking bevind zich een montagebeugel. Hiermee hang je de blusser zeer eenvoudig en stevig op.

Mobiak en SAVS®
Mobiak is een brandblusser producent in Europa met meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid. Mobiak brandblussers worden in eigen fabriek in Griekenland gefabriceerd en wereldwijd verkocht. SAVS® produceert onder licentie van Mobiak deze hoogwaardige Europese kwaliteit is gewaarborgd volgens de protocollen van ISO 9001 en zijn gecertificeerd naar de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur, MPA Dresden in Duitsland en diverse andere landelijke instanties.

--------

Het blusdeken
Het grote voordeel van een blusdeken ten opzichte van een brandblusser is dat er veel minder restschade achterblijft. Bij zo’n kleine of beginnende brand trek je aan de 2 hendels en plaats je het blusdeken over de brand. Hierdoor sluit je de toevoer van zuurstof af waardoor de brand zal doven. Let op: Het blusdeken is niet geschikt voor olie- of vetbranden.

De grote voordelen zijn:
Eenvoudig in gebruik - Bij een kleine of beginnende brand is een blusdeken meestal voldoende om zelf in te kunnen grijpen. Trek aan de hendels, plaats het deken over de brand en het zal gemakkelijk en veilig doven.

Hoogwaardig glasvezel - Doordat dit deken is gemaakt van glasvezel is het erg soepel. Hierdoor sluit het deken van 120 x 180 cm beter aan waardoor het effectiever zuurstof wegneemt en dus sneller de brand blust.

Minder restschade - Een blusdeken laat veel minder restschade achter dan een brandblusser. Je voorkomt hiermee dat het schuim of poeder problemen veroorzaakt aan bijvoorbeeld je apparatuur in huis.

Universeel in gebruik - Dit compacte blusdeken is geschikt voor verschillende situaties. Onder andere voor de keuken, caravan, boot of op kantoor. Hij kan van pas komen bij een vlam-in-de-pan maar is ook geschikt om een persoon in te rollen. Daarnaast kun je het blusdeken ook ophangen in de buurt van de BBQ.

Eenvoudige montage - De montage wordt je gemakkelijk gemaakt door middel van het sterke ophangoog. Ook wordt er een ophanghaak meegeleverd. Hiermee hang je het blusdeken op zodat je in geval van nood direct actie kunt ondernemen.

Is deze brandblus box van SAVS®, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze SAVS® brandblus box ben je voorzien van handige hulpmiddelen om direct actie te kunnen ondernemen in het geval van brand.

Productspecificaties

  • Merk: SAVS
  • EAN: 8720828068700
  • Afmeting (cm): 20x5,6 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten