SAVS schuimblusser 2 Liter AB

4379567
44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SAVS schuimblusser 2 Liter AB
44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bij een brand wil je het liefst zo snel mogelijk handelen
Je kunt de eventuele schade of letsel enorm beperken met behulp van de juiste brandblusser. Deze schuimblusser van het merk SAVS® heeft een inhoud van 2 liter en is zeer geschikt voor A- (vaste stoffen zoals papier, hout en textiel) én B-branden (Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen).

De grote voordelen van de 2 liter SAVS® schuimblusser:


Hoge bluskracht - Deze blusser heeft een uitzonderlijk hoge bluskracht (5A 34B). Met behulp van de manometer bekijk je gemakkelijk of de druk nog voldoende is.

Minder nevenschade - Het voordeel van een schuimblusser ten opzichte van een poederblusser is dat er veel minder nevenschade ontstaat. Poeder veroorzaakt vaak grote schade aan elektrische apparaten.

Veilige keuze - De hoogwaardige Europese kwaliteit is gewaarborgd volgens de protocollen van ISO 9001 en zijn gecertificeerd naar de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur en zelfs MPA Dresden in Duitsland.

Handige montage - In de verpakking bevind zich een montagebeugel. Hiermee hang je de blusser zeer eenvoudig en stevig op.

Mobiak en SAVS®
Mobiak is een brandblusser producent in Europa met meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid. Mobiak brandblussers worden in eigen fabriek in Griekenland gefabriceerd en wereldwijd verkocht. SAVS® produceert onder licentie van Mobiak deze hoogwaardige Europese kwaliteit is gewaarborgd volgens de protocollen van ISO 9001 en zijn gecertificeerd naar de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur, MPA Dresden in Duitsland en diverse andere landelijke instanties.

Is deze schuimblusser van SAVS®, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze schuimblusser van SAVS® kun je snel en veilig ingrijpen in geval van brand!

Productspecificaties

  • Merk: SAVS
  • EAN: 8720985800328
  • Type brandblusser: Schuimblusser
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 15x38 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten