Scentlamp roze - Scentoil brander - ScentChips

3581171
33.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
InteriorScent-nl
5 Sterren
Scentlamp roze - Scentoil brander - ScentChips
33.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Creëer met de Scentlamp in een handomdraai een aangename sfeer & ambiance in elke gewenste ruimte met alle heerlijke geuren.

Deze geuroliebrander heeft een lont met een steentje, die samen zorgen voor een katalyserende werking. Deze katalytische Scentoil Brander vangt en vernietigt de geurmoleculen door het produceren van negatief geladen ionen. Dit is een scheikundig proces zonder dat dit schadelijk is voor mens of dier. De Scentoil Brander / lamp reinigt de lucht dus écht, in plaats van enkel vervelende geuren te maskeren.

De Scentoil Brander bevat de volgende onderdelen:
Decoratieve dop
Afsluitdop
Trechtertje
Lont met steentje

Afmeting:
breedte/doorsnede 9 cm
hoogte 16,5 cm

Hoe werkt een ScentLamp?
Vul de Scentlamp voor maximaal 2/3 deel met de speciale Scentoil geurolie met behulp van het meegeleverde trechtertje. Plaats de lont met het steentje in de Scentoil lamp en laat de geurolie vervolgens minimaal 20 minuten in de lont trekken. Steek vervolgens het steentje aan met een aansteker of lucifer, wacht vervolgens 3 minuten voordat je de vlam uitblaast. De warmte van het steentje zorgt ervoor dat het steentje gaat pompen (katalyseren). Pas wel op want de steen zal heet blijven tijdens het proces, maar het voordeel is wel dat er geen open vuur meer aanwezig is. Om de Scentoil brander uit te zetten hoef je enkel de kleine afsluitdop over de warme steen te plaatsen, pas daarbij wel op dat de steen heet is.

Deze exclusieve Scentoil brander zorgt voor gezuiverde lucht en heerlijk geurende aroma's, terwijl de verspreiding door de katalytische lamp ervoor zorgt dat alle onaangename geuren uit de ruimte worden verwijderd.

Op elke fles en op de doos van de Scentoil brander staat een duidelijke gebruiksaanwijzing, lees deze dus goed voordat u de lamp gaat gebruiken.

ScentOil van Scentchips is een speciale aromatische geurolie die wordt gebruikt in Scentoil Branders, maar je kunt deze geurolie ook in elk ander merk geurbrander gebruiken, waarbij een lont èn een steentje zorgt voor een katalyserende geurverspreiding. Andere merken zijn bijvoorbeeld Ashleigh and Burwood, Maison Berger en/of Lacrosse.

De ScentLamp wordt ook wel Scentoil brander / geurolie lamp / katalytische brander genoemd.

Specificaties

  • Merk: huismerk
  • EAN: 8716516179209
  • Kleur: Roze

Beoordelingen

Gesponsorde producten