Schakelmaterialen

1.034 producten
5.0 Sterren
(1)
Alleen in onze winkels
4.99
label.offer.condition.11
5.0 Sterren
(2)
Ook in onze winkels
7.49
Verkoop door: WOWnen voor: 26.40
5.0 Sterren
(2)
Alleen in onze winkels
8.99
label.offer.condition.11
5.0 Sterren
(1)
Ook in onze winkels
9.99
Verkoop door: Yourstockshop voor: 11.90
Alleen in onze winkels
5.99
label.offer.condition.11
Ook in onze winkels
2.99
Verkoop door: WOWnen voor: 26.70

Schakelmateriaal

Het juiste schakelmateriaal in jouw woning kan ervoor zorgen dat je woning sfeervoller, veiliger en praktischer is ingericht. Schakelmateriaal is veelzijdig en de laatste jaren zijn er veel mogelijkheden bijgekomen. Bij Blokker vind je schakelmateriaal van verschillende merken en verschillende producttypes, designs en series voor de scherpste prijzen. Bekijk het ruime assortiment schakelmateriaal van Blokker en vind jouw nieuwe schakelmateriaal.

Schakelmateriaal voor in ieder huis

Ben jij op zoek naar extra stekker ruimte of een verlengstuk voor jouw stekker? Dan vind je tussen het schakelmateriaal van Blokker vast wat je zoekt. Bij ons vind je namelijk de fijnste stekkerdozen, verlengsnoeren en stopcontact splitters. Zo kan jij je stopcontacten in huis veel efficiënter gebruiken. Heb jij ook eens stopcontact op een hele rare plek? Het is moeilijk om deze te verplaatsen en het verplaatsen kost ook veel geld! Een verlengsnoer is hiervoor de oplossing. Met een draad kabel verleg je gemakkelijk het contactpunt van je stopcontact.

Schakelmateriaal voor op reis

In veel landen wordt er gebruikgemaakt van andere stopcontacten dan in Nederland en Europa. Het kan zijn dat als je op reis bent, je oplader van je smartphone of laptop niet in het stopcontact past. Om dit op te lossen heb je apart schakelmateriaal nodig, namelijk een wereldstekker of reisstekker. Dit is een onmisbaar reis attribuut als je door verschillende landen gaat reizen. Er zijn wereldstekkers die geschikt zijn voor een specifiek land, maar ook modellen wereldstekkers die geschikt zijn voor bijna alle landen ter wereld. Gebruik de juiste wereldstekker als je naar een specifiek land gaat. Ga je binnenkort al op reis? Bestel je wereldstekker vandaag dan voor 22.00 uur en ontvang hem, in de meeste gevallen, morgen in huis!

Service van Blokker

Nieuw schakelmateriaal kopen? Dat doe je gemakkelijk en snel bij Blokker. Bij ons vind je divers schakelmateriaal. Bij ons kun je terecht voor een tijdschakelaar, stekker, stekkerdoos en verlengsnoer. Wanneer het bestelbedrag €40,- of hoger is, profiteer je van gratis verzending. Heb je een vraag over onze service? Dan kun je altijd een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina en vind het antwoord op jouw vraag.