Shark HydroVac 3-in-1 Draadloze Vloerreiniger - Stofzuiger, Dweilen en Drogen - Dweilfunctie - Dweilapparaat - WD210EU

4484279
329.99
Je kunt 65 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Shark HydroVac 3-in-1 Draadloze Vloerreiniger - Stofzuiger, Dweilen en Drogen - Dweilfunctie - Dweilapparaat - WD210EU
329.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 323.52
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de krachtige draadloze 3-in-1 reiniger voor harde vloeren: een steelstofzuiger met dweilfunctie die niet alleen stofzuigt en dweilt, maar ook zichzelf reinigt. Deze veelzijdige schoonmaakheld zorgt moeiteloos voor een grondige schoonmaak van je hele huis in één keer.

Perfect voor verschillende schoonmaakbehoeften:

Harde vloerenmodus: Deze veelzijdige reiniger biedt een diepgaande schoonmaak voor diverse verzegelde harde vloeren, zoals hardhout, tegels, marmer en gelakte laminaat. Van alledaags stof tot gemorste drankjes en natte rommel, alles wordt verwijderd voor frisse, schone vloeren.

Opfrismodus: Speciaal voor het reinigen en verfrissen van karpetten, dunne tapijten en vloermatten met een snelle droging, waardoor je ze bijna direct weer kunt betreden.

Geavanceerde reinigingstechnologieën:

De HydroVac wordt geleverd met Shark's vloerreinigingsoplossing voor meerdere oppervlakken. Deze oplossing maakt gebruik van geavanceerde geurneutraliserende technologie om zelfs de meest hardnekkige geuren op vloeren en karpetten te elimineren, zonder enig residu achter te laten. De antimicrobiële borstelrol voorkomt tussen schoonmaaksessies geurtjes en bacteriegroei, terwijl het continue zelfreinigingssysteem voorkomt dat vuil zich ophoopt op de vloeren.

Eenvoudig en doeltreffend in gebruik:

Met een efficiënt tweetanksysteem voor gescheiden schoon en vuil water, vuilfiltratietechnologie voor snelle afvoer, en een zelfreinigingsdock dat in enkele minuten de borstelrol, zuigmond en binnenbuizen wast en droogt.

Gebruiksvriendelijke bediening:

Handige bedieningsknoppen om het vloertype te selecteren en een LED-display dat real-time reinigingsinformatie toont, zoals resterende batterijduur, oppervlaktype en niveau van de reinigingsoplossing.

Stijlvol en functioneel:

Met zijn slanke silhouet, gepolijste metalen afwerkingen en LED-koplampen, biedt de HydroVac niet alleen functionaliteit maar ook een stijlvol ontwerp dat verborgen vuil verlicht, waardoor geen enkel hoekje onopgemerkt blijft.

Productspecificaties

  • Merk: Shark
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 0622356256841
  • Vermogen (Watt): 200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten