Shark S6002EU Stoomreiniger en Schrobber - Automatisch

3475853
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Shark S6002EU stoomreiniger en  verwijdert tot 2x zoveel vuil als traditionele stoomreinigers doen. Dit doet deze door middel van ronddraaiende schijven met sterke, herbruikbare microvezelpads, welke hardnekkig vuil effectief optillen en zo verwijderen. Bovendien wordt door het gebruik van stoom wel 99,9% van de bacteriën in huis verwijderd. Maak iedere kamer in huis dus in no-time schoon en stof- en vlekvrij met deze stoomreiniger!

Schrobt krachtig alle harde vloeren

In tegenstelling tot traditionele stoomreinigers beschikt deze stoomreiniger over ronddraaiende ‘power pads’, die de grond zorgvuldig schrobben. De power pads glijden met wel 190 rotaties per minuut over de vloer. Hierdoor wordt vastzittend vuil opgetild en kan dit gemakkelijk verwijderd worden. Bovendien geeft het dweilmondstuk 10x meer druk dan traditionele stoomreinigers. Zo maak je alle harde vloeren en oppervlakken in huis in een mum van tijd brandschoon!

2 verschillende stoominstellingen

Twee intelligente stoominstellingen zorgen ervoor dat je altijd de ideale hoeveelheid stoom voor iedere schoonmaakklus kunt kiezen. Bij de normale stand produceert de stoomreiniger meer stoom en draaien de power pads sneller dan bij de lichte stand. De lichte stand kan het beste gebruikt worden voor het reinigen van gevoelige oppervlakken en het schoonmaken van licht vuil of stof. Dit is perfect voor een vloer van laminaat, hardhout of vinyl. Voor het dagelijks reinigen van oppervlakken en het schoonmaken van grote of veel bezochte ruimtes kun je het beste kiezen voor de normale stand. Deze stand is ook ideaal voor oppervlakken van marmer, tegel of steen.

Moeiteloze reiniging van bacteriën en vuil

Door de ronddraaiende power pads en de verschillende stoominstellingen verwijdert deze stoomreiniger tot 2x zoveel vuil en vlekken als traditionele stoomreinigers. Doordat hardnekkig vuil wordt opgetild, verwijdert de stoomreiniger stof, vet, vlekken, rommel en bacteriën zonder moeite. Met alleen het gebruik van water wordt wel 99,9% van alle bacteriën in huis effectief verwijdert, zonder dat hier agressieve chemicaliën aan te pas komen.

Licht en flexibel

Door het lange snoer van 8 meter heb je veel bewegingsgemak, zonder dat er een accu leeg kan gaan tijdens het schoonmaken. Bovendien kan de steel van de stoomreiniger alle kanten op bewegen, waardoor je deze gemakkelijk vooruit beweegt, en ook de vloer onder meubels kunt reinigen. Bovendien is de stoomreiniger erg licht, waardoor je niet moe wordt terwijl jouw grond perfect reinigt.

Gebruiksgemak

De watertank van 0,35 liter is eenvoudig te vullen via het deksel met de meegeleverde waterkan. Daarnaast is de stoomreiniger makkelijk te bedienen met de knoppen aan de voorkant van de watertank, waar de stoominstellingen geselecteerd kunnen worden. Wanneer de stoomreiniger aangezet wordt, heeft deze slechts 30 seconden nodig om het water op te warmen, waarna er al stoom ontstaat. Zo heb je iedere schoonmaakklus sneller geklaard dan ooit tevoren. Na gebruik is de stoomreiniger gemakkelijk op te bergen, doordat deze rechtop kan blijven staan en het snoer aan de achterkant om het speciale opbergsysteem gewikkeld kan worden.

Herbruikbare pads

De meegeleverde, makkelijk te bevestigen power pads kunnen al het zware schoonmaakwerk aan. De pads zijn gemaakt van superabsorberende microvezels die vocht en vuil vasthouden en een schrobmateriaal die alle hardnekkige vlekken helpt schoonmaken. Bovendien zijn de pads herbruikbaar. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en sneldrogend, waardoor ze enorm snel weer klaar zijn om opnieuw gebruikt te worden. Bij de stoomreiniger worden 2 sets met power pads geleverd.

Specificaties

  • Merk: Shark
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 0622356244343
  • Inhoud waterreservoir (liter): 0.35
  • Vermogen (Watt): 1120.0
  • Regelbare stoomafgifte: Handmatig
  • Parkeersysteem: Ja
  • Afmeting (cm): 119 (H)
  • Hervulbaar tijdens gebruik: Ja

Reviews

Gesponsorde producten