Shark S6005EU Stoomreiniger én Handstomer - Stoommop - Vlekkenreiniger - 2 Stoominstellingen - Met Diverse Opzetstukken

3282051
169.99 134.99
Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Shark S6005EU Stoomreiniger én Handstomer - Stoommop - Vlekkenreiniger - 2 Stoominstellingen - Met Diverse Opzetstukken
169.99 134.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze Shark S6005EU Stoomreiniger is een vloer- en handstoomreiniger in één. Hierdoor kun je er niet alleen je vloer mee schoonmaken, maar ook andere oppervlakken in je huis. Zelfs de sterkste vlekken worden weggehaald met deze stoomreiniger, met een blinkend schoon huis als resultaat.

Functies

De stoomreiniger heeft een vermogen van 1200 watt, waardoor deze snel stoom aanmaakt. Vul het reservoir van 500 ml eenvoudig met water, en je kunt al na 30 seconden aan het werk. Bovendien is de stoomreiniger met zijn 2,8 kg erg licht en heeft deze een lang snoer van 6 meter, waardoor deze makkelijk over alle verzegelde harde vloeren en oppervlakken in je huis te bewegen is.

Niet alleen een vloerstoomreiniger

Met de Lift-Away Technologie kun je de stoomreiniger gemakkelijk transformeren in een handstoomreiniger, om zo ook andere oppervlakken schoon te maken. Denk hierbij aan keukenwerkbladen, badkamertegels en stoffering. Verwijder de handstoomreiniger van de steel om deze draagbaar te maken.

Bereik kleine hoeken en plekken

Naast de standaard vloerstoomreiniger met reinigingspad (Dirt Grip-pad), worden er verschillende accessoires bij de stoomreiniger geleverd om vlekken, randen, moeilijk bereikbare spleten en voegen schoon te maken. De verdere accessoires die bij de stoomreiniger geleverd worden zijn: Driehoekige reinigingskop, Zuigmond voor kieren, Koperborstel, Borstel voor voegen, Concentratiemondstuk, en Accessoireslang. De driehoekige reinigingskop is perfect voor het reinigen van hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen en kan vlekken en hardnekkig vuil schoonmaken. De kleine accessoires voor boven de vloer zijn ideaal voor kleine oneffen oppervlakken, randen en moeilijk bereikbare voegen in bijvoorbeeld je keuken of badkamer. Alle reinigingskoppen zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen.

Verschillende stoominstellingen

Met de Intelligent Steam Control kun je precies de juiste hoeveelheid stoom voor iedere taak produceren. De stoomreiniger heeft hierbij drie verschillende instellingen:

  • LOW: perfect voor alledaagse schoonmaakklusjes. Hiermee kun je kleiner vuil en rommel verwijderen.
  • HIGH: perfect voor dieptereiniging en moeilijk te reinigen oppervlakken. Hiermee kun je hardnekkig vuil of drukbezochte ruimtes schoonmaken.
  • STANDBY: pauzeer de stoom om een pauze te nemen. In deze modus wordt dus geen stoom gegenereerd.

Aanraakvrij, dubbelzijdig reinigingsvermogen

De Klik n’ Flip Technologie zorgt ervoor dat de Dirt Grip-reinigingspads los en vast gemaakt kunnen worden, zonder dat je het vuil aan hoeft te raken. Schuif het vloermondstuk eenvoudig in de Dirt Grip-reinigingspad en klik deze vast. De Dirt Grip-pads zijn uitwasbaar en dubbelzijdig, waardoor meer vloeroppervlak schoongemaakt kan worden. Bovendien zijn deze ontworpen om vuil op te vangen. Ze hebben namelijk een uitstekende schrobkracht en absorptie, en zorgen voor een gelijkmatig resultaat zonder strepen.

Hardnekkig vuil

Naast de standaard stoominstellingen heeft de stoomreiniger een Steam Blaster-modus, waarbij een directe straal oververhitte, geconcentreerde stoom uit het mondstuk wordt verspreid. Gebruik deze modus bij vastzittend vuil, waarna dit eenvoudig weggeveegd kan worden met de reinigingspad.

Reinigen zonder chemicaliën

De stoomreiniger ruimt 99,9% van de bacteriën in huis op. Hiervoor gebruikt de reiniger geen sterke chemicaliën, maar alleen stoomkracht. Vertrouw op een reiniging in elke kamer van je huis: verwijder vuil en vet van tegels en fornuizen, reinig glazen oppervlakken, douches en kranen, en maak werkbladen en voegen schoon. Reiniging met alleen stoom is ideaal voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

Specificaties

  • Merk: Shark
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 0622356235365
  • Inhoud waterreservoir (liter): 0.5
  • Vermogen (Watt): 1200.0
  • Regelbare stoomafgifte: Handmatig
  • Afmeting (cm): 118 (H)

Reviews

Gesponsorde producten