Singer M2405 Naaimachine

2600944
155.25
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ACR-Reijnders
4,5 Sterren
Singer M2405 Naaimachine
155.25
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De SINGER® M2405 is perfect voor alledaagse naaiwerkzaamheden. De machine is bijzonder licht in gewicht en daardoor heel gemakkelijk om mee te nemen naar een cursus of workshop. Naast vele praktische naaiprogramma's beschikt de M2405 over een robuuste metalen behuizing, een overzichtelijke steekkeuze en een klik-vergrendelingssysteem voor het snel verwisselen van de naaivoeten. De steeklengte is variabel instelbaar. 

 

Dit maakt het naaien zo eenvoudig:

8 stekenBasissteken voor alle belangrijke naaitechnieken. De rechte steek, zigzagsteek, genaaide zigzag, blindzoomsteek voor rekbare stoffen, blindzoomsteek voor geweven stoffen, picotrandsteek, decoratieve schulpsteek en vierstaps knoopsgat.
Vierstaps knoopsgatHet maken van een knoopsgat gaat in vier simpele stappen die duidelijk worden aangegeven op de steekkeuzeknop. Maak het knoopsgat in de gewenste afmeting.
Instelbare steeklengteGebruik de steeklengteknop om steken aan te passen voor verschillende naaitechnieken en creatieve toepassingen.
Eenvoudige steekkeuzeAlle steken staan duidelijk afgebeeld op de steekkeuzeknop. Gewoon aan de knop draaien om uw steek te kiezen.
Snel en eenvoudig inrijgenOp uw machine vindt u eenvoudig te volgen inrijgwijzers voor het opwinden van de spoel en het inrijgen van de bovendraad. Superhandig.
Volledig metalen frameSterk en duurzaam. Zorgt bovendien voor meer stabiliteit.
Spoel vanaf voorzijde te plaatsenGebruik voor deze machine SINGER® klasse 15 spoeltjes (transparant). Plaats de spoel in het spoelhuis, haal de onderdraad omhoog en u bent klaar om te naaien.
Instelbare draadspanningAfhankelijk van de stof- en garensoort, kunt u het draadspanningswieltje gebruiken om het uiterlijk van uw steek te perfectioneren.
Staybright™ ledverlichtingDuurzame ledverlichting biedt een helder zicht op uw werkgebied en helpt het voorkomen van ongewenste schaduw.
Extra hoge persvoetlichterBiedt meer ruimte onder de naaivoet wat erg handig is wanneer u meerdere lagen of dikke stof gebruikt.
Vrije armSchuif de afneembare accessoiredoos van de machine zodat u de vrije arm kunt gebruiken voor het naaien van kragen, manchetten en broekspijpzomen.
Inclusief accessoiresDe universele naaivoet, de knoopsgatenvoet, de ritsvoet en de knopenaannaaivoet zijn inbegrepen. Ook de volgende accessoires worden meegeleverd: Pakje naalden, tornmesje/borsteltje, schroevendraaier, extra SINGER® klasse 15 spoeltjes (transparant), spoelhouder, vilten schijfje voor garenpen, stopplaatje en zachte kunststof beschermhoes. Alle accessoires kunnen handig worden opgeborgen in de afneembare accessoiredoos.
Online handleidingUw complete instructiehandleiding is online beschikbaar en op ieder moment te bekijken of te downloaden.












Productspecificaties

  • Merk: Singer
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7393033102753
  • Ingebouwde verlichting: Ja
  • Kleur: Wit
  • Aantal steekprogrammas: 8
  • Type naaimachine: Mechanisch

Beoordelingen

Gesponsorde producten