Slagroompatronen

1 product

iSi Slagroompatronen - 10 stuks
Voeg toe aan je verlanglijstje
Maximaal 1 per klant
Alleen in onze winkels
9.99
Verkoop door: Blokker

Slagroompatronen

Oma’s appeltaart, de cake van de buren, een grote kop warme chocolademelk of een gezonde bak met verse aardbeien. Welke lekkernij je ook kiest als toetje of bij de koffie, het wordt allemaal een stuk lekkerder met een flinke dot slagroom erop. Dus pak die slagroomspuit uit de koelkast en top jouw lekkernij af met een grote toef slagroom.

Komt er geen slagroom uit de slagroomspuit? Dan kan het zijn dat je het slagroompatroon moet vervangen. Het slagroompatroon bevat gas waarmee de slagroom uit de slagroomspuit wordt geperst. Slagroompatronen zorgen voor mooie luchtige slagroom en halen meer slagroom uit de room dan wanneer de room met de hand wordt opgeklopt. Zijn de slagroompatronen van jouw slagroomspuit op? Bekijk dan snel ons assortiment met slagroompatronen van iSi.

Patronen voor slagroomspuit gebruiken

Slagroompatronen dienen om de zoveel tijd te worden vervangen. Het vervangen van een slagroompatroon is heel eenvoudig. Plaats een slagroompatroon in de patroonhouder van de slagroomspuit. Draai de patroonhouder met de klok mee. Draai net zo lang tot de slagroomspuit een sissend geluid maakt. Als het geluid stopt, draai je de houder nog een klein stukje verder. Even flink schudden en de spuit is weer klaar voor gebruik. Wat wordt jouw volgende creatie? Bewaar je slagroompatronen in de koelkast

Service van Blokker

Blokker heeft slagroomspuiten en slagroompatronen van de beste kwaliteit. Slagroompatronen van merken als Kayser, Mesa en iSi bestel je eenvoudig online op Blokker.nl. Bij een bestelling van €25,- of meer profiteer je van gratis bezorging. Of ga langs bij een Blokker winkel bij jou in de buurt. Naast slagroompatronen en slagroomspuiten, kun je bij Blokker ook terecht voor andere decoratie- en bakspullen als spuitzakken en spuitmonden, bakvormen en uitsteekvormen. Met de bakspullen van Blokker wordt bakken en decoreren een groot feest. Neem, bij het ophalen in de winkel, je legitimatie mee om aan te tonen dat je ouder bent dan 18 jaar. Van dit product mag in onze winkels maximaal 1 meegegeven worden per klant.